benegre.cat
Entrevistes

Sebastià, cirurgià estètic: “vaig posar tetes quadrades a la dona d’un addicte al Tetris”

cirurgiaQuè ha posat avui?

Natges, pits, llavis i pòmuls. Bàsicament faig òpals de diferents tamanys. Si domines les formes arrodonides tens el 80% d’aquest negoci.

De veritat?

Sí. Molt poca gent demana tetes quadrades. Només m’ha passat una vegada, una dona que el seu home era un addicte al Tetris.

Es veu que quan es ficaven al llit havien de posar la música i quan, “encaixaven”, ell cantava línia.

Els seus pacients li expliquen aquesta mena de coses?

Sí. Es trenca molt la desconfiança quan algú t’ensenya el cuixam i te’n demana l’opinió.

Diuen que vostè és especial, que té mans d’àngel.

No ho sé. Molts clients em diuen que sóc l’escultor de Déu. Ell fa una obra, l’home o la dona, i jo retoco els seus errors. Jo crec que exageren: jo no treballo per ningú.

La gent se segueix operant tot i la crisi?

Una mica menys, però sí. Vaig tenir una clienta que es volia posar una mica de natja perquè tenia cul de carpeta. Em va dir que de moment només podia pagar una natja, que ja quan pogués es faria l’altra. Li vaig dir que no, que amb un galta inflada i l’altra no seuria raro i tindria problemes de columna. Li vaig fer 2 natges pel preu d’1. És la meva manera d’ajudar als pobres.

Fa moltes operacions altruïstes?

No moltes. Les justes per tenir bona consciència i poder-me donar de baixa d’Intervida. Molt ajudar als altres, però qui posa natges aquí, eh?

Per què tothom intenta fer veure que no s’ha operat quan sovint és evident que sí?

Perquè no respectem la feina del cirurgià plàstic. Hauria de ser un orgull: mira m’he posat pits, m’he posat cabell, m’he tensat la bossa escrotal i ja no té arrugues… tot això hauria de ser un prestigi per a l’usuari. Com qui es compra un cotxe.

Alguna idea perquè això passi?

Estem provant unes pròtesis mamàries fetes per Mercedes. La idea és que en sortir de la consulta, les dones tinguin ganes d’agafar-se els pits i dir “eh, Mercedes Benz”. Com volguent dir “mira quin parell de mamelles tan ben fetes m’he posat… que estic rebent ofertes per fer de rocòdrom”.

 

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies