benegre.cat
Notícies

Teòlegs catalans asseguren que Jesucrist va ser el primer en ressuscitar gràcies a les Boles de Drac

“Si la Verge Maria va ser engendrada per un colom, estem parlant de zoofília?”

Un estudi elaborat pel grup d’investigació de la Facultat de Teologia de Catalunya ha sacsejat la celebració de la Setmana Santa després d’assegurar que Jesucrist va ser el primer ressuscitat “gràcies a l’ús de les Boles de Drac”. Segons aquesta teoria, l’Esperit Sant hauria encarnat el paper de Drac Sheron abans de fecundar la Verge Maria. “Per tant, si un rèptil fertilitza una dona, estem parlant de zoofília en tota regla”, ha assegurat Ernest Ullastrell, un dels estudiosos que ha redactat el document. Tot i així, el mateix Ullastrell ha volgut tranquil·litzar la comunitat cristiana. “Que el fill de Nostre Senyor s’hagi engendrat mitjançant pràctiques zoofíliques és un joc de nens comparat amb les pràctiques habituals dels sacerdots del Vaticà. No hi ha motius per alarmar-se”, ha dit.

Tant ell com els altres teòlegs que han liderat aquesta investigació estan convençuts que els vincles entre els passatges bíblics i la popular sèrie de dibuixos animats no acaben aquí. “És una evidència que el nou Papa s’assembla al mestre Kaito. Això entreveu que la gent de pell blava amb dues antenes al cap dominarà el món en el proper mil·lenni. Però quin tipus d’humans poden presentar aquestes característiques? La resposta és Txernòbil. El futur del cristianisme passa per la radioactivitat soviètica. De fet, la religió mai no s’ha allunyat massa del que entenem per contaminació”, han afirmat els investigadors.

Tot i que el seu estudi xoca frontalment amb els passatges bíblics redactats pels apòstols del Messies, els professors de la Facultat de Teologia de Catalunya volen fer un acte públic a Montserrat per demostrar la veracitat de la seva teoria. “Hem convidat els Guerrers de l’Espai a la nostra conferència. Volem que en Ràdix i en Nappa es passegin nuus pel monestir. Podria ser un bon reclam per atraure en Martínez-Sistach i els de Ràdio Estel”, han argumentat.

De moment, les explicacions d’Ullastrell i els seus companys ja compten amb l’aprovació de molts vaticanistes, que les interpreten com una actualització de l’Església. “Les històries d’Akira Toriyama tenen un fil argumental més sòlid i veraç que les de profetes com Isaïes. Hi ha molta gent que s’hi pot sentir més identificada”. Potser per això, alguns estudiosos del Nou Testament també donen credibilitat a les tesis dels teòlegs catalans. “Tota aquesta mandanga de la resurrecció amb les Boles de Drac és una patillada. Per tant, segur que té futur. A l’Església li ha funcionat durant 2.000 anys”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies