benegre.cat
Notícies

Es confirma que les ties bones pengen fotos al Facebook on van borratxes perquè els lletjos es facin il·lusions

L’estudi Neurobiologia, xarxes i carinyo de la UB ha demostrat el que era un secret a veus: les noies atractives pengen fotos provocatives al Facebook perquè els lletjos es facin il·lusions. La Maria, és un d’aquests casos: “estic bona, ho sé. I poso fotos meves a la platja perquè sé que els espermatozous ballen la conga. I sé que tothom, TOTHOM, les ha mirat. Fins i tot aquells que van de modosets… però no patiu que no se’m veu mai res, està controlat. També poso fotos on sembla que vagi borratxa perquè així els lletjos es pensin que tenen alguna oportunitat. Em faig un tip de riure jo sola…”. La Plataforma Internacional de Lletjos ha sol·licitat que aquesta pràctica sigui reconeguda com a tortura i es prohibeixi, en el marc del Conveni de Ginebra.

Aquest treball, publicat a la revista Not Nature, confirma les sospites de molts usuaris, com el Pau: “jo ja ho sabia que no podia ser que les noies es passessin el 80% de les seves vides en biquini… però em negava a acceptar aquesta realitat. Vull dir, si fos així… de què viurien el Mango, el Bershka i el Zara? Perquè ja et dic jo, que dels tios no”. Desgraciadament, molts usuaris preferien viure en la mentida d’un món amb noies terriblement receptives sexualment, cosa que els provocava una forta inadaptació social. Perquè la relitat és ben diferent, segons Eduard Punset, elles pensen menys en el sexe: “en el cerebro del hombreeee hi ha 2,5 vegades més d’espai dedicat al sexe que en el de les dones. Més sexe… amazing, més cumshot, més big-boobs, més squirt, més fist-fucking, més doggy style. I més bukkake… que és com un cupcake però completament diferent. Amazing. M’agrada. Like. Pan Bimbo”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies