benegre.cat
Esports

La derrota del Madrid provoca a Barcelona orgasmes de 7,9 graus a l’escala Richter

L’amarga nit culé de Sant Jordi, amb humiliació per 4-0 al camp del Bayern, ha tingut un dolç epígraf en la nit de dimecres. “Uaaaaaa! Uaaaaaaaaa! Uaaaaaaaaa! LEWANDOWSKIII”, declarava el Jordi, un barcelonista que dimarts plorava pels racons de casa seva. De fet, segons el Genís Parreño, de l’Institut Geològic de Catalunya: “s’han registrat terratrèmols a les zones urbanes que només podem atribuir a orgasmes violents dels seguidors del Barça. Han arribat als 7,9 graus a l’escala Richter. Per sort només duraven uns segons… però vaja, algun quadre ha caigut. I una senyora de Calafell també, que s’ha trencat la cadera. Però vaja, no patiu, perquè no li cau bé a ningú, que la bombin”. El Marcel i la Laia són uns dels causants d’aquests petits terratrèmols “encara m’ha quedat la vibració a la pelvis”, deia la Laia “és com quan piques aquell instrument, el triangle, que es queda vibrant una estona. Doncs jo igual. 3 vegades”. De fet, la parella ha afirmat que si arrel d’ahir acaben tenint un fill, li diran Martini, perquè està agitat (no remenat).

Sandro Rosell ha rebut la derrota del Madrid amb cara de sorpresa, una mica la que posa sempre; i Tito Vilanova ha demanat que un reserva escalfi. Després s’ha adonat que el partit contra el Bayern ja havia acabat i que reaccionava un pèl tard. D’altres aficionats, com el Jordi, no paraven de cridar per, tot seguit, recordar que “el Borussia està a 20 punts del Bayern. A 20! Bé, al Madrid li queda la lliga… AH NO, TAMPOC! Muahaha”. Segons l’Institut Geològic de Catalunya, la reacció d’alegria ha estat proporcional a la tristor del dia d’abans, cosa que ha desembocat en un esclat de magnituds sísmiques considerables: “sabem que és molt difícil que el Barça remonti el 4-0 al Bayern. Però si ho fan, pot ser l’última cosa que veiem a Catalunya”, ha advertit Genís Parreño.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies