benegre.cat
Notícies

Un autor mediàtic "que no escriu merda", gran sorpresa de Sant Jordi

L’obra literària d’un estrella mediàtica ha estat la notícia de la diada de Sant Jordi i no pas per la seva mediocritat, sinó per una qualitat de la que es desconeixen precedents. “Aquí no estem parlant del clàssic refregit de guions i bromes descartades, ni de reflexions que van caure de la columna al diari perquè semblaven escrites per un menor. Això és alta literatura, el més semblant a Shakespeare des de Shakespeare”, asseguren avui els crítics literaris, compartint begudes d’alta graduació alcohòlica per l’hora del dia que és. “Tenia tots els ingredients per fracassar; un famós que surt molt per la tele escrivint un llibre amb un títol capciós i tapa de lletres llampants, però no. Sembla mentida que algú tan famós pugui escriure tan bé”.

En la mateixa línia, el president del Gremi de Llibreters, Antoni Daura, ha confirmat aquest matí que el fenomen “ha agafat a tothom per sorpresa. Ningú esperava una prosa tan virtuosa ni una eloqüència moral tan encertada venint d’algú tan famós. Ja no es pot dir que els mediàtics només escriuen merda”, ha rebrat. Fonts del sector editorial recorden que llibres com “Ai, Mare!” de Mabel Martí, redactora d’El Club de TV3, o “La ley de El Sevilla” del líder de Mojinos Escozíos, ja “havien elevat el llistó considerablement, però el que ha fet aquest autor és d’una altra lliga”.

Amb la perspectiva que dóna l’endemà, però, l’autor mediàtic ha descartat tornar a escriure pel proper any “per no generar més mal rotllos amb els companys. Molts han de suportar tenir guionistes millors que ells i això és molt dur”. Segons ha pogut saber benegre.cat, el seu èxit va encendre ahir els ànims de molts competidors mediàtics a diferents espais de la ciutat.

Un dels moments crítics es va viure al Passeig de Gràcia de Barcelona, quan Mercedes Milà va apujar-se les faldilles per orinar damunt els seus propis llibres cridant “ara sí que els comprareu”, davant la mirada atònita dels que esperaven per signar el seu exemplar.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies