benegre.cat
Esports

Balotelli ara promet que, si el Barça remunta, prestarà la seva àvia als jugadors blaugranes perquè li facin un bukkake

Mario Balotelli no aprèn la lliçó. Després de rebre una allau de crítiques per haver ofert als jugadors del Real Madrid que passessin una nit amb la seva xicota si eren capaços de remuntar-li al Borussia Dortmund, ara encara ha anat més enllà. El futbolista del Milan ha promès que, si el Barça remunta l’eliminatòria contra el Bayern, prestarà la seva àvia als futbolistes blaugranes perquè li facin un bukkake. “És una decisió molt ben estudiada. Els jugadors del Barça són els que millor la remenen. I estan molt acostumats a fer rondos amb pilotes. Jo no humiliaria la meva àvia amb qualsevol”, ha dit el davanter italià.

Tot i que algunes associacions de gent gran ja han posat el crit al cel, Balotelli ha explicat que la seva àvia “ja no controla les parets de l’esfínter per si mateixa i, per tant, això vol dir que també queda inhabilitada per prendre qualsevol tipus de decisió. És molt senzill: si ja no pots controlar quan vas de ventre, la teva vida s’ha de limitar a obeir les ordres dels altres”, ha comentat. Al seu parer, fer participar una anciana en un bukkake no és cap deshonra. “Deshonra és perdre per 4-0 a Munic o per 4-1 a Dortmund. A més, serà la primera vegada que la meva àvia se senti acompanyada. Què més vol?”, s’ha preguntat.

En aquests moments, l’àvia de Balotelli està passant una acurada revisió mèdica a les instal·lacions del Futbol Club Barcelona. Ricard Pruna, cap dels serveis mèdics del club, ha confirmat que la senyora està en perfecte estat per aguantar una nit llarga de celebració amb els jugadors blaugranes. “Només té una mica d’artritis i d’artrosis a les articulacions. Res que li impedeixi disputar-li la titularitat a futbolistes com Cesc, Villa o Alexis”. El doctor ha insistit que “el Barça la tractarà a les mil meravelles i que, per la seva comoditat, ja se li està fabricant una màscara facial com la d’en Puyol per afrontar el bukkake amb total garantia. Som més que un club. També en el camp de les vexacions sexuals”, ha recordat Pruna.

La coincidència del partit entre Barça i Bayern amb la celebració del Dia del Treballador ha provocat que els dirigents sindicalistes també s’hagin fet ressò de les paraules de Balotelli. Els líders sindicals, que la setmana passada donaven suport a Rajoy perquè sacrifiqués la gent sense feina per reduir l’atur, aposten ara per incorporar els bukkakes a les empreses. “És una bona tècnica per potenciar el treball en equip. Els empresaris li podran treure tot el suc als seus treballadors. I els empleats podran fer fluir tota la seva energia en una mateixa direcció. No hi ha lloc per al dubte: el bukkake és la solució per acabar amb la crisi econòmica i els abusos laborals”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies