benegre.cat
Esports

El Celler de Can Roca prepara el plat FCB13 que tindrà “un amarg sabor de derrota”

El millor restaurant del món, El Celler de Can Roca ha acceptat el repte de crear un plat que representi el Barça del 2013. Joan Roca ja ha advertit que “serà un plat de contrastos. Inclourà ingredients deliciosos però que veus que ja estan un pèl passats, i deixarà l’inconfusible regust amarg de la derrota. Però tranquils, no hi posarem cap toc alemany ni madrileny, tampoc volem ferir”. L’encàrrec el va fer l’actual directiva a principis d’any per commemorar una temporada triomfal i les recents batacades havien fet dubtar del projecte, però tant el FCB com el Celler de Can Roca ha volgut seguir endavant amb la idea. “Fer un plat de l’èxit era fàcil. Una mica de carn argentina i que tot sigui ple de creativitat i delicatessens… però la derrota? Això és un repte”, explicava Joan Roca. Segons han avançat des del restaurant, el menjar del plat serà tou per emular la defensa del Barça “i tindrà baix contingut calòric, perquè els falta energia”, ha afegit Roca. Els germans Roca han demanat consell al seu amic Ferran Adrià, “perquè el que representa el Barça actual és la deconstrucció”, i diuen que estan a punt d’aconseguir un plat que “quan l’acabis et sentis buit, però al mateix temps tinguis ganes de cagar-te amb algú”.

També s’ha sabut que el plat durà salsa perquè es pugui sucar “essencialment que tinguis ganes de fer net”. El plat serà fred, en homenatge a Cesc i no es podrà acompanyar amb un vi reserva. Aquesta prohibició busca retratar la falta de confiança de Tito Vilanova amb els reserves. Però el més important del plat FCB13 és el sabor de derrota “és molt fort” assegura Joan Roca “faràs una queixalada i et vindrà un flaixbac de les semis contra el Bayern. És un pas més en la cuina mol·lecular i en la cuina de les sensacions… sentiràs alguna cosa que et remourà per dins. Us fotreu les mans al cap. Com quan vau veure Messi a la banqueta”. S’espera que el plat FCB13 amb sabor de derrota es pugui provar en la cel·lebració del títol de lliga. “Sí, es guanya la lliga, però amb regust de derrota. En això estem”, diu el somrient Joan Roca abans de tornar a la cuina.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies