benegre.cat
Notícies

El PSOE portarà Eduardo Madina al sincrotró de Bellaterra per accelerar la seva maduració política

Els socialistes espanyols forçaran la maduresa política d’Eduardo Madina amb la intenció que afronti amb garanties les properes eleccions primàries que celebrarà el partit. Fonts de l’executiva han anunciat que el jove líder nascut a Bilbao visitarà l’accelerador de partícules de la Universitat Autònoma de Barcelona -el sincrotró Alba- amb l’objectiu de “guanyar maduresa política a tota velocitat”. “Si hem de confiar en Rubalcaba, el PSOE estarà a l’oposició fins a finals de segle. Hem de posar-nos les piles, Madina és l’única alternativa però encara és jove i inexpert, com Marc Bartra. Si l’accelerador no serveix per això, ja em direu quina utilitat té”, defensen els coneixedors de l’operació. En les últimes hores també ha sortit el nom de Beatriz Talegón, de les Joventuts Socialistes, com a possible aliada.

Tot i això, la secretaria general de la Unió Internacional de Joves Socialistes, no convenç els barons del PSOE: “El seu cas no és comparable al de De La Vega, que també era una dona però d’aquella manera. Tenir a Talegón a la tribuna d’oradors del Congrés dels Diputats pot voledir acabar moltes sessions vomitant per sobredosi de demagògica i mira que si alguna cosa ens agrada als socialistes és la demagògia”, lamenten.

Així doncs, la gran aposta del partit de la rosa és Eduardo Madina, el jove secretari del grup parlamentari que va néixer a Bilbao al 1976 i que mai ha tingut cap càrrec de pes a l’administració: “Haver estat Ministre no és garantia de res, prou ho sap el poble. Però a Espanya li cal algú amb més galons i com que el PSOE no goberna enlloc, Madina no té on entrenar-se”, revelen els seus defensors.

Tant és així que el sincrotró Alba rebrà la visita del polític d’origen basc en les properes setmanes “per sotmetre’l a un tractament intens d’acceleració de partícules”. En tres sessions, els socialistes esperen que Madina creixi “dues o tres dècades de cop” i assoleixi el tarannà i pes necessari per guiar Espanya fora de la crisi “i cap allà on sigui”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies