benegre.cat
Notícies

El govern espanyol dóna per acabada la crisi econòmica després del cop policial a l’aparell logístic d’ETA

En una roda de premsa televisada que no ha admès preguntes, el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha donat per superada la crisi econòmica a Espanya després de la detenció al sud de França de sis membres de la cúpula d’ETA. “A diferència d’aquest govern, sense capacitat logística la crisi no pot continuar les seves oepracions terroristes”, ha rebrat el líder popular davant l’atenta mirada de Soraya Sáenz de Santamaría, vicepresidenta i encarregada de sintonitzar el canal des d’on emet Rajoy. L’executiva espanyola celebra el desmantellament de l’aparell logístic de la banda terrorista i augura que l’atur es recuperarà durant les properes setmanes: “Ara que no hi ha etarres traient-nos la feina, només podem fer que millorar. Espanya ha tornat, que tremoli Alemanya”.

“No és cap secret que els desnonaments, el rescat bancari o la humiliació constant de les classes mitjanes són ETA. Ara que ETA ha caigut, tornarem a nedar en bittlets de 500€” ha explicat un Rajoy radiant als mitjans. Segons el govern central, la detenció de sis etarres al sud de França tindrà un impacte directe en la recuperació de l’atur a Espanya i les dades amb les que treballa l’administració preveuen un creixement del 3% de l’economia a finals d’any, a més d’un significatiu repunt del PIB.

Fonts de la polícia francesa han confirmat que les detencions s’han efectuat a l’interior de la vagina d’una dona avortadora de Montpeller: “Estaven tots els etarres amagats entre els seus plecs, amb el passa-muntanyes i tot. Practicaven els avortaments des de dins, amb males arts”. El govern espanyol ha volgut felicitar la germanderia francesa i ha assegurat que “no ha estat fàcil, s’ha de tenir molt valor per ficar-se en segons quins saraus, literalment”.

Tot i la bona nova, Rajoy i Sáenz de Santamaría han volgut cridar a la calma i han recordat que encara hi ha fronts oberts: “Ara el problema són els nazis, que celebren akelarres independentistes i volen fer referèndums d’autodeterminació. On anirem a parar”, ha reflexionat amb els ulls vidriosos la vicepresidenta i portaveu del govern. Superada l’amenaça etarra, la pressió policial se centrarà ara en “cèl·lules nazis organitzades” que operen en les principals institucions de Catalunya i que guanyaran la Lliga, tal i com ha informat Telemadrid.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies