benegre.cat
Entrevistes

“Si em conviden a un altre casament, mato algú”

tristcasamentToni G. 43 anys, de Badalona. És un pseudònim. Treballa en una botiga de telefonia, l’últim crit en tecnologia. Afronta un estiu complicat i no és l’únic. Ha estat convidat a tres casaments, l’última moda en terror estival.

Com és que prefereixes mantenir l’anonimat?

 Tinc por de les represàlies dels meus amics. Tampoc és que en tingui molts, però a Badalona poden ser molt violents.

I això?

 Aquest estiu m’han convidat a tres casaments. Tres! Són uns fills de la gran cabra. He hagut de renunciar a marxar de vacances d’estiu per poder pagar el cobert. Si em tornen a convidar, mataré persones.

Tant et molesta que els teus amics hagin trobat la persona de la seva vida? 

 És que ja la van trobar fa 10 anys i viuen junts i tot. Aquests casaments són una puta camama per a que els hi paguem un viatge a Bora Bora. Un insult. Un ja és la segona vegada que es casa i, vinga, tornem a acuquinar.

No podies buscar-te una excusa?

Sempre t’agafen a contrapeu, a mig sopar. “Em passes la sal? Per cert, ens casem al juliol… vindràs, oi?”. I, com que dubtes, ja et tenen pillat pels ous. Alguns no són ni amics.

Potser els hi fa il·lusió que hi vagis…

Segur, per això posen el número de compte corrent a la invitació.

Els hi guardes rencor?

No, al contrari. Els odio profundament.

Què penses fer?

Beure com si fos la fi del món. L’única cosa bona dels casaments és que sembla normal fotre’s un cubata abans de menjar. L’objectiu és anar taja abans del tiberi, si no, no hi ha qui ho aguanti. Potser portaré tuppers, tot sigui amortitzar els 300€.

300€ és una pasta…

La meva parella i jo, a 150€ el cobert. Si no, quedes com un barato a ulls dels nuvis. I ho has de multiplicar pels tres casaments, més el vestit de la xicota per cada ocasió. Deu haver-hi alguna normativa internacional que prohibeix repetir vestit. A tu et sona?

Sóc periodista, no tinc idea de pràcticament res.

Ah, clar. Disculpa.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies