benegre.cat
Esports

Els Barça Toons promouran el consum d’alcohol entre la canalla

El FC Barcelona ha decidit tallar d’arrel la polèmica pel consum indiscriminat d’alcohol a l’autocar de la rua de celebració del Campionat de Lliga. El portaveu de la junta directiva, Antoni Freixa, ha explicat aquest matí als mitjans de comunicació que el club produïrà una sèrie animada protagonitzada pels populars Barça Toons per obrir una nova etapa en la difusió de valors entre la quitxalla. “És molt fàcil parlar malament de l’alcohol, però no s’ha d’oblidar el seu immens valor social i harmonitzador. No hi ha res millor que unes copes per unir un equip”, ha afirmat Freixa, “els de la premsa ho sabeu del cert”. L’acció s’emmarca en el programa FCB Junior destinat a nens a partir de sis anys, “just quan són més vulnerables”, en paraules del directiu.

El portaveu blaugrana ha rebutjat que “s’estigui banalitzant el consum d’alcohol” i ha assegurat que “es respectaran tots els límits, només volem potenciar l’embriaguesa com a recompensa a un gran esforç. La classe de motivació que tot pare voldria per als seus fills”. “Hi ha el malentès que no cal alcohol per passar’s-ho bé, però el Barça no pot seguir enganyat sistemàticament als nens, tenim massa responsabilitat”, ha assegurat Freixa.

Segons ha fet saber als periodistes convocats, la pròpia junta directiva recorre al consum de licors i begudes alcohòliques “quan juga l’Alexis” i en altres ocasions especials: “A vegades fem unes absentes per fer pluja d’idees sobre com denunciar al Laporta, ajuda molt”.

La sèrie, que s’estrenarà a Barça TV la propera tardor, té el títol provisional de Moc Moc amb sal i llimona i traslladarà els personatges animats del planter a un ambient rural: “Estem pensant en una granja on es fa cervesa, Piqué sense calçotets, Cesc menjant sushi amb un asiàtic al paller i Puyol segant els camps de civada a lloms del seu elefant rosa, tot molt divertit”, ha conclòs el directiu.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies