benegre.cat
Notícies

La FAES ofereix òssos de Franco per fer caldo de règim

La FAES (Fundación para el Análisis y los Estudios Sociales) ha aprofitat les obres de millora de la tomba del dictador Franco per exhumar-ne una tíbia i un fèmur. La idea, segons ha explicat el president  la FAES José María Aznar, és fer servir aquests òssos del dictador per fer-ne un caldo baix en calories i alt en patriotisme. “Alguns diran que és canibalisme”, explicava Aznar, “però no. No hi carn, no podem ser caníbals si no tenim res a mossegar. Això sí, esperem que ens dóni un xute franquista d’aquells col·loquen”. La proposta se’ls va acudir després de veure la noticia que explicava que una gran part dels parlamentaris catalans estaven més obesos que la mitjana dels catalans. “Vam veure dos problemes: estan grassos com toixons i a sobre sóns uns indepes”, afirmava Aznar “com ho arreglem? La bomba química no era una opció real… i deixar Aleix Vidal Quadras al centre de Barcelona amb un mall… era massa brut. Aleshores se’ns va acudir això”. Amb els òssos del dictador mai jutjtat, els responsables de la FAES faran un caldo de 250 litres que oferiran al govern central. I aquest, al seu torn, farà que per decret llei, aquest sigui l’únic aliment dels parlamentaris catalans durant 2 mesos. “Després d’aquest temps, estaran prims i duran Franco dins seu. Bum! Aznar strikes again”, completava el president de la FAES.

La mesura no ha estat exempta de polèmica. Des dels que asseguren que és una falta de respecte al dictador, fins aquells que creuen que el facin com el facin, el caldo els quedarà ranci. La reacció de la Generalitat també ha estat contundent. El president Mas ha explicat “jo estic en forma. Faig natació cada dia, estic acostumat a nedar en aigües turbulentes, plenes de taurons, amb l’únic objectiu d’arribar a port”. Ningú li ha comentat que fa servir massa anècdotes marines.

Pel que fa a Oriol Junqueras, el líder d’ERC s’ha pres la mesura de la FAES amb mota empenta i il·lusió : “estic absolutament a favor del caldo de Franco. No sé si m’aprimaré o no, o si em canviarà el caràcter i em tornaré un fatxa com ells volen. Però només el fet de pensar per on sortirà el tros de Franco que jo em mengi… m’omple de joia. És el més similar que hem tingut mai a una llei de reparació històrica”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies