benegre.cat
Notícies

Gallardón retirarà el passaport a les embarassades perquè no puguin avortar a l’estranger

El ministre de Justicia, Alberto Ruiz-Gallardón ha respost de manera contundent a la campanya “Decidir ens fa lliures” a favor d’un avortament lliure. L’únic polític amb celles homologades per Scotch Brite, ha anunciat que retirarà el passaport a les dones embarassades perquè no puguin anar a avortar a l’estranger: “a sobre de voler matar una vida que Déu ha posat al seu ventre” explicava Gallardón, “se’n volen anar a fer turisme. A mi és que em sembla denigrant”. Preguntat sobre per què Déu posa vides dins el ventre de les dones a través del penis dels homes i, molt especialment, sobre com tria quins són els penis adeqüats per tirar endavant aquesta sagrada missió, Gallardón ha afirmat que “estic gairebé segur que hi ha una mena de taller de ceràmica diví dedicat només als penis. I que aquells dels quals se’n sent orgullós, són els que duran la llavor. Però això no ho puc afirmar segur segur. Que les dones que avorten no hi tenen dret, sí, però si és el mateix Déu nostre senyor qui escolpeix amb les seves pròpies mans les porres de l’amor… no”.

El ministre també ha advertit que està en tràmits amb la UE perquè el Tractat Schengen, que permet la lliure circulació de persones dins l’unió, quedi suspès en el cas de les embarassades espanyoles. “Que no surtin d’Espanya, ja està bé!”, deia Gallardón, “la dona embarassada s’ha de quedar a casa mirant Divinity, menjant barrils de gelat i covant com una gallina. Que té un caprici? Molt bé, doncs si el caprici és anar a Segovia i menjar un cochinillo garrapinyat, fabulós. Això és una dona com cal”. Qüestionat sobre què passa si el caprici és anar a l’estranger, Gallardón només ha comentat “les dones sempre han de complicar-ho tot oi?”.

El ministre es mostrava especialment molest, perquè al video a favor de l’avortament lliure apareixien moltes persones que no es poden quedar embarassades, com Cándido Méndez, Miguel Ríos o Maruja Torres. En qualsevol cas, Gallardón ha deixat clar que “les dones no han de decidir tantes coses. Que és el seu cos? Sí, però tampoc cal fixar-se en detallets sense importància, no?”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies