benegre.cat
Esports

Neymar escull el Barça per davant del Madrid perquè així podrà pentinar-lo Lluís Llongueras

El fitxatge de Neymar pel Barça ja és una realitat. Tot i que l’oferta econòmica del Real Madrid era més beneficiosa tant per a ell com per al seu club actual, el futbolista brasiler ha confessat que finalment s’ha decantat per la proposta del conjunt blaugrana perquè així podrà pentinar-lo Lluís Llongueras. “Anar a la moda és una necessitat vital. Al meu costat, el Primavera Sound té la mateixa dosi de modernitat que una festa d’aniversari de la Núria Feliu”, ha assegurat.

El cert és que les paraules de Neymar han agafat per sorpresa el propi Lluís Llongueras, que ja ha avançat, molt il·lusionat, que li pentinarà “tot el que li faci falta. No em faria res passar-li el rasclet per allà on em demani. Ja sabeu què vull dir, no? Que m’encantaria untar-li el serrell amb una mica de nata, vaja”, ha afegit l’estilista català, tot insinuant vés a saber què. De fet, Llongueras ha trobat molt lògic que Neymar es talli els cabells a Catalunya. “No deixa de ser un intercanvi, perquè a la junta del Barça ja li han pres el pèl al Brasil amb el preu final del seu fitxatge”.

Sigui com sigui, els que també es freguen les mans per l’arribada de Neymar al Barça són els locals d’oci nocturn de Sitges i Castelldefels. “Esperem que segueixi la mateixa trajectòria que Romario i Ronaldinho. I no ens referim a temes futbolístics”, han matisat. Fins i tot l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, vol treure partit econòmic del nou davanter blaugrana. “Estem negociant una col·laboració permanent amb el Zoo. Els seus cabells es poden fer servir com a nius d’orenetes. I, a males, sempre el podem presentar com el fill bastard del Floquet de Neu. Tenen una semblança més que raonable”.

Les propostes de Trias arriben una setmana després de la polèmica provocada per la samarreta del Barça gegant que Nike ha col·locat a l’estàtua de Cristòfol Colom. Per apaivagar els ànims i subratllar que l’Ajuntament no té cap preferència per un club concret de la ciutat, l’alcalde ha demanat a la mateixa multinacional Nike que posi un ull de grans dimensions al dit de Colom que apunta cap a Amèrica. “Simularem l’agressió de José Mourinho a Tito Vilanova. Hem de deixar ben clar que nosaltres som com el típic oncle conco de l’Espanyol: no ens casarem mai amb ningú”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies