benegre.cat
Història

Mathias Rust

rustEl 28 de maig del 1987 vaig anar a fer un vol amb el meu amic Mathias Rust a bord del seu Cessna 172B. En Mathias va dir-me que volia fer un volta des d’Hamburg fins a Hèlsinki passant per Islàndia i Noruega. En sortir de la capital de Finlàndia va enfilar cap a la Unió Soviètica. Jo vaig posar-me molt nerviós perquè recordava els russos que vaig conèixer a Flossenbürg i sabia com les gastaven. Tot i això, en Mathias va fer aterrar l’avioneta a la Plaça Roja de Moscou per demostrar que la seguretat aèria comunista era de fireta.

L'atac a Pearl Harbor

El febrer del 1941, quan portava dos mesos al camp de Flosenbürg, va venir a buscar-me el mateix comandant Karl Künstler va venir a buscar-me perquè li havien dit que […]

Neix el diari 'Avui'

El 23 d’abril del 1976 vaig veure complert un somni que va començar a la impremta de Flossenbürg on vaig estar destinat durant una bona etapa de la llarga nit […]

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies