benegre.cat
Notícies

Desarticulada una banda que revenia polseres del Primavera Sound “per fer veure que hi has anat”

Els compradors són joves amb una gran necessitat afectiva que parlen de grups inventats per buscar el reconeixement del seu entorn

Els Mossos d’Esquadra han anunciat el desmantellament d’una xarxa organitzada dedicada a la venda indiscriminada de les icòniques polseres que garantien l’accés al festival, celebrat el passat cap de setmana a Barcelona. La banda distribuïa les polseres de segona mà entre joves que volien simular la seva assistència a la cita musical: “Són un element identitari, molts recorren al mercat negre per por a quedar socialment exclosos, la pressió és molt forta”, han explicat fonts policials. El perfil dels compradors es descriu com “joves amb una gran necessitat afectiva, que normalment parlen de grups inventats per buscar el reconeixement del seu entorn” i que estarien disposats a pagar “el que faci falta” per atribuïr-se l’experiència del Primavera Sound: “Els hi dóna tema de conversa fins al In-Edit d’hivern”.

La Conselleria d’Interior de la Generalitat ha emès un comunicat felicitant-se per la ràpida intervenció dels Mossos en la batejada Operació Modernillo, només tres dies després de la finalització del festival. Fonts del departament han explicat que les polseres provenien de “faccions extremes” d’aquesta tribu urbana: “És el colmo, hi ha gent que va al festival d’amagat perquè ja és massa mainstream i després es ven la polsereta als hipsters de primera generació que no van poder-se pagar l’entrada”.

En l’operació, que encara es manté oberta, s’han detingut tres adults i s’han incautat més de 10.000 polseres del Pimavera Sound d’enguany i un carregament d’ulleres de submarinisme preparades per vendre: “Hipsters amb ulleres de busseig, serà la moda d’aquest estiu”, avisen els Mossos i alerten que “no sabem què serà el següent”.

En aquesta línia, la policia catalana es prepara per un boom els propers mesos d’una adaptació modernilla del temut tampodka: “l’esperem en versió gintònic. El mal pot ser irreparable”, reconeixen els Mossos.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies