benegre.cat
Notícies

Un estudi científic demostra que hi ha sis graus de separació amb l’encenedor que vas perdre

Un equip d’investigadors dirigit pel prestigiós sociòleg Duncan Watts ha fet públic el resultat d’una extensa recerca que posa de manifest que “aquell clipper tan guapo que vas perdre està només a sis passos de tu”. La teoria demostra que entre qualsevol persona i el seu encenedor extraviat només hi ha cinc intermediaris: “Normalment, els típics amics que et multen el metxero amb una maniobra pròpia del Mag Lari”, apunten. L’estudi dóna resposta a un dels dubtes més arrelats a occident utilitzant la teoria dels sis graus de separació, que també segueix la xarxa social per a professionals LinkedIn: “En resum, que el teu encenedor et queda igual de lluny que el president de Disney”, ha explicat Watts, visiblement emocionat.

Tot i l’eufòria que ha despertat la notícia, els científics han volgut cridar a la calma: “Encara s’han de treballar els mecanismes per recuperar l’encenedor. Quan veus el teu clipper en mans d’un amic i li ho fas saber, la seva reacció habitual és negar-ho de manera exagerada, com si fos un lingot d’or”. En aquest sentit, Watts ha confirmat que el seu equip ja està treballant en el disseny d’una xarxa social “que permeti connectador fumador i encenedor a un nivell d’intimitat majúscul”.

Segons el sociòleg, el següent gran camp d’exploració tecnològica serà l’univers dels mitjons desaparellats: “És un dels grans dubtes de la Humanitat. On van? Què tramen? Estem pensant en crear una xarxa de contactes per a mitjons, per trobar la seva parella ideal”, ha explicat, assegurant que el nom provisional del projecte és Meetjons.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies