benegre.cat
Notícies

PxC no expulsarà el regidor que ha celebrat l’assassinat de Guillem Agulló perquè “tenir incapacitats al partit sempre desgrava”

Plataforma x Catalunya torna a estar a l’ull d’huracà i, altre cop, gràcies a la figura de Juan Montero. El regidor de Santa Coloma de Gramenet, que mesos enrere ja havia agredit un membre de la formació colomenca Gent de Gramenet, ara ha anat més enllà i ha celebrat, via Twitter, l’assassinat de l’independentista valencià Guillem Agulló a mans d’un grup d’ultradreta espanyol.

Tot i la polèmica generada –Twitter mateix li ha bloquejat el perfil–, la direcció de PxC ja ha anunciat que no expulsarà Montero de les seves files perquè “tenir incapacitats al partit sempre desgrava”. De fet, la formació identitària ha reconegut que, “entre el regidor de Santa Coloma i Josep Anglada, les comptes del partit estan més que sanejades. La declaració sempre ens surt a retornar”.

Més enllà de motius merament econòmics, els dirigents de PxC també han ressaltat les “qualitats humanes” de Juan Montero, al qual han definit com un bon noi. “Està fent progressos importants. S’ha compromès a aprendre a llegir abans que acabi la legislatura. De moment, li hem regalat En Teo agredeix un moro. Està entusiasmat amb l’argument, però ja ens ha fet saber que prefereix coses més lleugeres. Es veu que tanta lletra l’atabala una mica”.

La direcció de PxC també ha volgut desmentir els rumors que corren per la xarxa sobre la suposada addicció de Montero a la cocaïna. “Aquells moviments bruscos que fa amb la mandíbula és perquè té la boca desencaixada. Les fel·lacions salvatges sempre deixen seqüeles. Però no ens importa. Els xaperos també tenen dret a fer política”.

En qualsevol cas, i per evitar que la cosa no vagi a més, el mateix Josep Anglada ha emès un comunicat en què condemna les paraules de Juan Montero. Això sí, mostrant-se molt sorprès amb la reacció irada de la societat catalana. “Què voleu? Estem parlant d’un regidor de PxC. Com si el que diguéssim els altres militants del partit fos gaire més assenyat”.

És per això que Anglada ha afirmat que “la culpa d’aquesta polèmica no és només de Montero, sinó de tots els imbècils que el van votar. La gent s’ha de prendre més seriosament això de la democràcia. Donar el vot a PxC diu molt poc d’un ésser humà”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies