benegre.cat
Notícies

Un sondeig assegura que ERC podria guanyar Eurovisió i dos Òscars

ERC, està en ratxa. Si fa uns dies un sondeig de El Periódico assegurava que en aquests moments els republicans guanyarien les eleccions a la Generalitat, ara una nova enquesta afirma que podrien guanyar Eurovisió i dos Òscars. Segons explica Manel Carbonell, responsable de l’estudi: “Oriol Junqueras és l’home del moment. Sembla que ho pugui tot. Cau al Parlament i torna, lesionat, per seguir amb la seva feina… com si fos el Carles Puyol. A més, demostra la calma del que sap què ha de fer, i el fet que sigui gras i tingui un ull a mitja persiana li dóna un toc entranyable, que fa venir ganes d’abraçar-lo“. De fet, el 92% dels enquestats asseguren intuïr que reposar el cap sobre en Junqueras deu ser “força còmode”.

L’enquesta conclou que si ERC presentés a Eurovisió un duet de Junqueras i Marta Rovira, interpretant “Gavina voladora” o “Ho farem tota la nit”, la victòria estaria pràcticament assegurada. Pel que fa als Òscars, els enquestats opinen que ERC hauria  de produïr una pel·lícula de boxa entre Herman Tersch i Alfred Bosch, que ja sap què és tenir un ull a la virulé. “El director preferit seria Haneke”, explicava Carbonell, “de manera que la peli seria un interessant poti-poti entre Rocky i la Cinta Blanca”. El sondeig apunta que els Òscars serien al Millor Actor de Repartiment de Cops de Puny per Alfred Bosch i Millor Atrezzo per Herman Tersch.

Des del partit republicà, però, no acaben de tenir clar si entrar en el món de l’entreteniment ara que el vent els va a favor. Joan Tardà afirmava: “crec que és una bona opció a mig termini. Si al partit hi ha talent suficient per fer de Govern i d’oposició, això del show business serà una bassa d’oli. D’oli d’arbequina. Amb vidres de sal. I un trosset de xapata per sucar. Disculpeu, he de marxar que tinc gana”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies