benegre.cat
Notícies

Sephora multarà a qui no compri els productes després de maquillar-se a la botiga

L’empresa francesa de perfumeria i cosmètics Sephora ha decidit posar punt i final a les pèrdues milionàries provocades pels tests de maquillatge, que en la majoria d’ocasions no es tradueixen en compra. José Pont, director de la branca espanyola de la companyia, ha qualificat de “bandarres i una mica guarres” les potencials consumidores que accedeixen a que un professional les maquilli per després no comprar i ha xifrat les pèrdues en més de 120 milions d’euros anuals només a Espanya. “Hem detectat dones que venen cada dia a la botiga i en surten maquillades per anar a la feina, sense gastar-se un euro i a sobre s’emporten mostres”, descriu Pont, que ha anunciat que es cobraran 10€ a les que “surtin pintades” dels establiments de la cadena.

Segons ha explicat el directiu, un equip d’especialistes controlarà l’entrar i sortir de les consumidores i determinarà si hi ha infracció amb el suport d’un sofisticat sistema de vigilància: “Estem preparant un equip mixt de divorciats i d’estudiants d’informàtica, no se’ls escaparà ni una. Els uns, no treuen els ulls de sobre les jovenetes, i els altres, no han vist mai una dona d’aprop, de manera que estaran molt atents”.

L’objectiu de la mesura és aturar un degoteig constant de “robatori encobert”, tal i com qualifica Pont aquesta arrelada pràctica: “Arriben a la botiga, passegen, diuen que sí quan un dels nostres maquilladors els ofereix una prova de producte i després se’n van a la francesa, aprofitant qualsevol excusa. És lamentable, algunes fins i tot passen del especialista i ja es maquillen elles directament i es pinten les ungles amb el tester, com una rutina”.

Segons ha pogut saber benegre.cat, Sephora estudia també limitar les mostres de perfum que s’emporten les potencials consumidores, que en alguns casos “sumen litres de producte. Agafen tantes mostres gratuïtes que no els cal comprar colònia mai més”. En aquest cas, la companyia es planteja falsejar les mostres amb “olors absolutament repugnants, aviam si tenen els ous de venir-se a queixar”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies