benegre.cat
Notícies

Duran i Lleida reconeix que no vol la independència perquè suposaria "deixar de viure al Palace de Madrid"

Josep Antoni Duran i Lleida, portaveu de CiU al Congrés dels Diputats, cada cop és més clar en la seva postura contra la independència: “crec que ja no cal que m’amagui de res. En Mas està dèbil i jo seré qui faci brollar la sang de la seva última ferida. Què passa? És l’Any Espriu… un català com cal, millor parlar amb una mica de poesia, no?”. El líder d’Unió, criticat pels socis d’ERC, ha estat contundent: “m’agrada Madrid. M’agrada allotjar-me al Palace. M’agrada prendre’m un cafè sota la cúpula de l’hotel… de vegades baixo de nit, en batí, i em moc per la sala fent eco. Aquests són els autèntics plaers de la vida… no vull deixar d’allotjar-me al Palace”. Qüestionat sobre què el faria canviar d’opinió, el fragatí no ha tingut dubtes: “que arrenquin el Palace i se l’enduguin amb helicòpters a Sarrià. Me’l deixen allà i tan contents. I, inde, indepen… ai no em surt”. El polític democristià reconeix que la seva decisió podria fer trontollar el Govern de Mas, però això l’interessa tan poc com les senyoretes de companyia de la nit madrilenya: “gens. M’és absolutament igual. Zero. Abúlia. Apatia. Ja sabeu”.

El que sí el molesta, reconeix Duran, “és que fins la Lolita estigui a favor del dret a decidir dels catalans. Coi, que em faran quedar malament, ara semblarà que jo sóc el súper espanyol…”. Però, per damunt de totes les coses, hi ha un assumpte que no perdonarà mai als independentistes i, concretament, a l’ANC: “no em deixen tocar la bateria al Concert per la Llibertat. A mi, que sóc un bateria de primera! I en canvi qui hi va? Tothom! Tothom! Nanos, que toca fins i tot l’Ivette Nadal, que es descalça per estar en contacte amb l’escenari… com una mena de Lluís Companys hipster. Què és això? Me les pagaràs, Forcadell”.

Des de CDC, ERC i la resta de l’arc parlamentari lamenten, però agraeixen, les sinceres paraules de Duran i Lleida. En paraules de Josep Rull: “gràcies a això ja sabem que ha estat jugant a la puta i la Ramoneta. El que no sabem és amb quin dels dos paper s’ha quedat finalment”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies