benegre.cat
Esports

La Guardia Civil deté Rudy Fernández quan intentava violar-se a si mateix

La victòria del Real Madrid davant el Barça en la final de la Lliga ACB de bàsquet ha estat a punt d’acabar en tragèdia. La celebració de l’equip blanc s’ha vist esquitxada perquè la Guardia Civil ha hagut de detenir Rudy Fernández quan intentava violar-se a si mateix. El jugador balear, força propens a autoidolatrar-se, ha reconegut als agents del cos policial que, “al ser tan atractiu”, hi ha ocasions en què perd el control i necessita abusar sexualment del seu propi cos.

De fet, els testimonis visuals de l’escena han assegurat que l’espectacle del jugador madridista ha estat d’allò més dantesc. “El Rudy assetjador s’ha abalançat sobre el Rudy passiu per mirar de violar-lo. Però, aleshores, el Rudy passiu s’ha alegrat de ser violat pel Rudy assetjador. En definitiva: que no hi ha hagut violació. Tot ha estat molt consentit. Potser massa”, han afirmat. Al seu entendre, “el món del bàsquet no vivia res tan pertorbador des que Jordi Robirosa li va intentar vendre a Apple una aplicació que es deia AppUstuflant”.

L’ego desmesurat de Rudy Fernández també ha despertat l’interès de la comunitat científica, que es pregunta “si és compatible jugar tan bé a bàsquet i, alhora, ser tan gilipolles”. Els doctors creuen el jugador del Real Madrid és un “egòlatra degenerat”, encara que han intentat justificar-lo. “Un madridista format a la Penya ha de tenir alguna tara mental per collons. Qualsevol dia d’aquests sortirà per la tele parlant de microeconomia i conceptes borsaris al costat del border line tatuat del Josef Ajram. I el pitjor de tot: encara hi haurà algun imbècil que se’ls escoltarà”.

De moment, i per intentar apaivagar els ànims, els metges del club blanc han emès un comunicat en què exculpen el seu jugador de tota responsabilitat. “L’autoestima és una eina fonamental per a qualsevol esportista. Ho hem vist escrit a la pàgina de Facebook de Cristiano Ronaldo”. Potser per això, els responsables mèdics del conjunt madridista han aconsellat a Rudy que, que cada vegada que tingui l’instint de violar-se, s’imagini que realment és el seu company d’equip Felipe Reyes. “Segur que així se li passa qualsevol tipus de desig sexual”. Amb una mica de sort, han afegit, “se li passaran les ganes de viure i tot”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies