benegre.cat
Notícies

Sánchez-Camacho donarà els diners de Método3 a l'ONG "Bótox Sense Fronteres"

La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho ja sap què farà amb l’indemnització de 80.000 euros de Método3. Si ahir va anunciar que donaria a finalitats socials els diners de l’acord per no rebelar el contingut de les gravacions a La Camarga, avui hem sabut quina ONG s’endú la grossa: Bótox Sense Fronteres. “Penso”, explicava Camacho “que està bé que els nens de països pobres tinguin dret a lluïr uns pòmuls silueta Annapurna i uns llavis tipus frankfurt. Tot i que ells no ho saben que són tipus frankfurt. Ja m’enteneu, ai pobrets”. D’aquesta manera, la líder popular compleix la seva promesa de destinar els diners que li han caigut a les mans, als més necessitats. “A més, jo sempre he sigut defensora de les pilotes de goma, com no podria defensar les cares de goma?”, afirmava Camacho, que s’apressava a afegir “però no jo m’he operat, eh? Això ha sortit sol perquè… perquè… em vaig enganxar a beure Blandiblub. I clar, jo em pensava que sortiria de l’organisme i no, se m’ha posat a la cara. Vès quina cosa”.

Camacho també ha tingut temps per comentar que la seva sèrie preferida sempre ha sigut Nip Tuck i que Carmen Lomana seria la seva vicepresidenta, si mai arribés a presidir el Govern espanyol: “pero no creo que sea digna de tan sagrada misión”, afegia una Camacho marcial. Sobre la restrictiva reforma de la Llei de l’Avortament que impulsa Gallardón, Camacho ha afirmat que “si Déu nostre senyor ha posat aquella vida allà dins, és perquè vol que hi sigui”. Quan se li ha preguntat si la fecundació in vitro no suposava el mateix desafiament a Déu, donat que no era l’Altíssim qui decidia posar aquella vida allà dins sinó un senyor amb una mànega pastissera plena d’amor en sorbet, la Camacho ha reiterat que “donaré els 80.000 euros a finalitats socials. Em mereixo un titular bo, no?”, deixant les contradiccions per un altre dia.

 

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies