benegre.cat
Esports

Josep Lluís Núñez es queixa que "el Concert per la Llibertat no sigui d'entrada lliure"

“Són 10 eurooos… no se pot permitííí”,  gemegava un Núñez melancòlic ahir davant del Camp Nou. L’expresident del Barça ha presentat una queixa formal a les oficines del club blaugrana perquè vol assistir al Concert per la Llibertat però vol fer-ho gratis. En paraules de Núñez “és una paradoxa molt gran que vulguin la llibertat… però l’entrada no sigui lliure. Eh? Eh? Vull dir… a l’independentista no se li pot enganyar”. El constructor, que mai s’ha mostrat a favor de la independència, està molt interessat en el concert perquè hi toquen Marina Rossell i Maria del Mar Bonet, “dos mites sexuals de la meva joventut, quan jo només era un constructor que mirava el Parc de Collserola amb un totxo a la mà i un somni”. Però Núñez no està disposat a trencar la seva actitud garrepa per dues cantants sexualment actives a la Transició “són 10 euros per estar al pitjor lloc de tots, mirant-les a a través de la pantalla… això no em val! Jo vull veure-les en vivo y en directo, alive. Només així puc endevinar com es mou el cos a sota de la roba”.

Desgraciadament per Núñez, les entrades bones valen fins a 150 euros, cosa que va fer que Núñez hagi entrat en col·lapse: “150 euros! Així organitza concerts la meva portera…”. Immediatament després ha començat a fer de Nuñito de la Calzada “jarl, 150 euros senyora… no se pot permití, condemor”. Segons ha fet públic el Barça, com a expresident, Núñez tenia 20 invitacions, però les ha venudes totes: “a 8 euros! Una oferta senyora, m’he tret 160 euros… els posaré a plazo fijo, no?”. Per aquest motiu el club ja ha anunciat que no n’hi donarà més. En paraules de Sandro Rosell “està bé que l’home sigui d’estalviar, però que li donem entrades, les revengui i voler entrar gratis… no se pot permití”. Núñez ha acabat plorant.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies