benegre.cat
Notícies

L'ANC denuncia que Lluís Llach va marxar del Concert per la Llibertat sense pagar la seva entrada

No han passat ni quaranta-vuit hores del Concert per la Llibertat i ja han sorgit les primeres polèmiques entre els organitzadors i els participants. Diversos dirigents de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) han denunciat públicament que Lluís Llach va assistir a l’acte massiu del Camp Nou sense pagar l’entrada. De fet, “no només va fugir d’amagatotis perquè no el veiés ningú, sinó que també es va emportar un tupper amb el sopar d’un dels voluntaris. No ens trobàvem amb algú tan roí des que Adrià Puntí ens va dir que no participaria a l’esdeveniment perquè no li volíem comprar un parell de tetra-briks de sangria del Lidl”.

Per desgràcia, els incidents amb Lluís Llach i Adrià Puntí no són els únics amb què s’ha trobat l’organització durant la celebració del Concert per la Llibertat. El cantant de l’Elèctrica Dharma, Joan Fortuny, també va marxar del Camp Nou de males maneres. En aquest cas, “sense tirar la cadena del vàter, on prèviament hi havia deixat un missatge encriptat per al govern espanyol i, de pas, per al servei de neteja del Barça”. Segons els testimonis presencials, “Fortuny va escapolir-se fent els seus habituals saltirons i mentre feia sonar aquella puta flauta que sempre porta a sobre. Una escena que normalment ja fa angúnia per si mateixa però que en aquesta ocasió, amb els pantalons de cuir arriats i un tros de paper de vàter penjant-li del cul, encara era més ofensiva”.

Els que ja han pres bona nota de tots aquests problemes són els socialistes catalans, que es troben immersos en la preparació del Concert pel Federalisme, en què només hi actuarà Joan Manuel Serrat. “És que la Lucrecia tampoc veu malament tot això de l’Estat propi. I la penya de la movida madrileña no ens agafa mai el telèfon. És probable que s’hagin canviat de número. I de partit”. Tot i així, el PSC ja ha avançat que complementarà la falta d’artistes amb l’actuació de pallassos com Tortell Poltrona, Pere Navarro o Carme Chacón. “La gent es divertirà. Seguríssim”, han afirmat.

La direcció nacional del PSC també està treballant de valent per fer la seva particular versió de la cadena humana que prepara l’ANC pel proper Onze de Setembre. “La nostra cadena serà la més autèntica, perquè els catalans que hi participin estaran encadenats de debò. Volem assegurar-nos que cap d’ells pugui votar per decidir el seu futur”. Els socialistes catalans asseguren que el federalisme és la millor opció per a Catalunya, però han preferit “donar-se un temps de marge i obrir un profund període de reflexió” després de la derrota de la selecció en la final de la Copa Confederacions

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies