benegre.cat
Entrevistes

Entrevista a Frigopie: “Sóc el gelat dels fetitxistes”

frigopieVostè està considerat el gelat més important de la història d’Espanya.

Ho sé. Però no se’m pugen els fums, sap? Al cap i a la fi sóc un tros de gel amb un pal al cul, no perdem el món de vista.

Però una miqueta d’orgull sí que sent, oi?

Clar, he deixat enrere companys mítics com el Drácula, el Mikolápiz, el Truficono, el Cornetto i aquell gelat de síndria que feia la Menorquina. Vols gelat o fruita? Vull les dues coses. Van ser massa ambiciosos.

I com veu ara el món dels gelats?

Estancat. L’única bona cosa ha estat el lema “Kalessi para todos”. La imatge és Iniesta, sí, però tots sabem que és un spoiler de Juego de Tronos a 5 anys vista. Em sembla la hòstia. La campanya va començar abans que la sèrie, però ja sabem que al final guanyarà la Khalessi. I jo espero que en l’últim capítol Iniesta es converteixi en un drac. Això explicaria perquè està tan blanc. És un ou. Iniesta és un ou! No té pell, té closca. Ja veureu, ja.

Per què creu que vostè ha tingut tant èxit com a gelat?

Sóc el gelat dels fetitxistes. I Espanya i Catalunya són països on la gent és tirat a marranota. De vegades es dissimula per la correcció que imposa la intel·lectualitat però en la intimitat de les cases hi passen coses que farien envermellir el Marquès de Sade. I a Sasha Grey. Sasha Grey és una santa.

A mitjans dels anys 90, Emilio Aragón va popularitzar la cançó “Me huelen los pies”. Com va viure tot allò?

L’Emilio és un imbècil. Que quedi clar. Cantar aquesta cançó, sense pensar en les conseqüències que duia per al mercat, és de ser un inconscient. Vam pensar en reconvertir-nos en Frigomano, per evitar el tema de les bromes sobre la mala olor. Però ens vam témer que l’Emilio fes una cançó sobre la gent que pixa i no es renta les mans. Hauria estat pitjor. Creiem que treballava per Miko.

I ara què pensa fer?

Esperar al fons d’un congelador fins que algú decideixi comprar-me i extingir la meva vida a base de llepar-me tot el cos.

No és un mal final.

En absolut. La millor manera de morir. Llepa una miqueta més, oh sí…

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies