benegre.cat
Esports

Una vídua de l’Eixample compra David Villa

Emília Miralvell, de 72 anys, ha truncat a última hora el fitxatge de David Villa per l’Atlètic de Madrid elevant als 2,2 milions d’euros l’oferta pel davanter asturià. “Sempre m’havia fet il·lusió tenir un jove d’aquests en calça curta corrent per casa, una amiga del Polo em va dir que al Villa el venien per quatre duros i, sí sí, era cert”, ha explicat als mitjans de comunicació la nova propietària del futbolista. Per la seva banda, l’ex-blaugrana ha mostrat “il·lusió i compromís” per obrir una nova etapa i ha assegurat que cap de les ofertes rebudes plantejava “un repte futbolístic” comparable a marcar-li gols a la senyora Miralvell. El futbolista passarà revisió mèdica en les properes hores a mans de “quatre bones amigues” de la flamant compradora.

Pel que ha trascendit als mitjans, l’asturià de moment s’instal·larà a la residència de la família Miralvell, al carrer Muntanter de Barcelona, tot i que no es descarta un canvi d’aires: “Potser anirem a la casa de Llafranc, que té camp per córrer i si es porta bé anirem de viatge, que faci toques pel Carib”, explica l’Emília, que diu haver trobat en Villa “el fill que no vaig tenir mai. Per adoptar un negret t’has d’esperar cinc anys i t’acaba sortint més car”.

El futbolista asturià ha fitxat per dos anys amb opció a un tercer, si bé Emília Miralvell ha deixat caure que en un futur proper es planteja “revendre’l a una nova-rica i comprar-me el Bojan, que està pujant tot sanot i va pel mateix camí”. David Villa ha insistit que “només pensa en el present” i ha volgut agraït en tot moment “l’amor mostrat, molt més del que podria rebre al Camp Nou”.

El Futbol Club Barcelona ha anunciat l’acord amb un escuet comunicat a la seva pàgina web i fonts de la junta directiva han mostrat la seva satisfacció “per un gran acord”. “Es podrien dir moltes coses del Sandro Rosell, però la toca bé amb els números”, asseguraven avui nombrosos aficionats a les xarxes socials, on ja es reclama el Premi Nobel d’Economia pel president blaugrana. El seu entorn no ha volgut fer declaracions però ha reconegut que “quan hi va, hi va. Ara s’ha posat amb les preferents i el deute subordinat, segur que ho petarà”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies