benegre.cat
Notícies

Ciutadans exigeix que als Casals d’Estiu es canti el Cumbaià en castellà

Albert Rivera, ha trobat un altre cavall de batalla durant l’estiu: els casals infantils. “Allò és un viver de maulets, de pioji-rastes, de gentussa d’aquesta que surt l’11 de setembre amb estelades… de personetes que no pensen com jo. Vaja, de gent que s’equivoca. I ho hem d’arreglar. Tenemos que arreglarlo”, afirma Rivera. Segons el líder de Ciutadans, que els nens cantin Cumbaià en català els marca de per vida “deberían cantarla también en español que es la lengua que nos une a todos, una lengua que nos hace sabios. Mirad a Jorge Cañas, la cara que tiene de tío listo, ¿no? Te dicen que es investigador biomédico y te lo crees. No fa pas cara de borrego, oi? Pues es gracias al bilingüisme en su vida dentro i fora de casa”, ha afirmat Rivera.

Tot i que estudiosos en neurolingüística asseguren que intentar parlar dues llengües a la mateixa vegada provoca un embús neuronal que pot acabar en esquinç cerebral, el líder de Ciutadans defèn intensament el multilingüisme: “Ich bin a very good étudiant de tota la vida, y dime, est-ce que tu vois que I’m not fine? Do you think, bambino, que io sono pazzo, fou, driving me crazy?”. Seguidament, els ulls de Rivera han fet tentines i ha caigut a terra desmaiat. Però la seva proposta d’impulsar el castellà en els casals d’estiu dels alumnes catalans serà presentada aquesta setmana al Tribunal Constitucional.

Des del PP, el ministre Wert ja ha anunciat el seu suport a la proposta de Rivera i espera que la idea s’ampliï a cançons com “Bajando de la fuente del gato” i “Puf es un dragón mágico que vivía en el fondo del mar”. Segons el ministre, això hauria d’alimentar la concòrdia entre tots els espanyols i aconseguir que els catalans “es deixin estar de merdes”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies