benegre.cat
Esports

Un estudi desmenteix Andrés Iniesta i afirma que no hi ha prou gelats Kalise per a tots

Nova crisi –i de les grosses– a l’Estat espanyol. Després de la publicació dels missatges personals que s’enviaven Luis Bárcenas i Mariano Rajoy a través del mòbil, ara és la indústria gelatera qui es troba contra les cordes. Concretament, un estudi tècnic elaborat per la Universitat de Vic ha desmentit Andrés Iniesta en afirmar “que no: no hi ha prou gelats Kalise per a tots”.

L’informe, que s’ha realitzat “amb l’ajuda d’una calculadora científica i del buscador de Google”, aporta dades numèriques que demostren que “és totalment impossible que una sola empresa de gelats pugui abastir totes les persones del món. Perquè… a qui es refereix Iniesta, quan diu Kalise para todos?”, es pregunten els autors del document.

Al seu entendre, el futbolista del Barça “no especifica de manera clara per a qui són aquests gelats. Que ho digui clar. Són per als seus companys d’equip? Per a tots els catalans menys en Jósmar i en Ramon Pellicer? O potser per a tots els indigents de Fuentealbilla més en Jósmar i en Ramon Pellicer? Qualsevol opció és vàlida. Però que acabi d’una vegada per totes amb tanta inconcreció. No ens estranya que Thiago hagi marxat al Bayern. Amb actituds com la d’Iniesta, què voleu?”, afirmen els investigadors del treball.

La seva principal hipòtesi a hores d’ara és que el jugador blaugrana potser diu Kalise para todos perquè “pot anar fabricant gelats sobre la marxa. El típic cas de personatge famós que mutila els drets laborals dels seus treballadors. Què passa, Don Andrés? Que la gent d’Albacete, pel simple fet de ser inculta i vaga, no es mereix fer vacances? No, amic. Així no”, li han etzibat.

L’altre punt en el qual se centra l’estudi és que el jugador del Barça no especifica quin gelat hi ha per a cadascú. “Kalise para todos. Molt bé! Au, som-hi! Fantàstic! Però quin? Quin putu Kalise hi ha per a cadascú? O és que a tots ens ha d’agradar el mateix gelat? D’això se’n diu intolerància. El dret a decidir és innegociable. També en el camp gelater. Tants anys vivint a Catalunya i aquest nanu encara conserva els tics impositius dels espanyols”, pensen els investigadors que han elaborat el document.

L’última opció que contemplen, però, és que el missatge encriptat de Kalise para todos sigui en realitat un reclam comercial. “Ja sabeu: un simple eslògan publicitari. Potser només forma part d’una campanya per vendre més gelats. Qui sap? La tele ho magnifica tot. Igual és un anunci a seques. No cal buscar-li sempre els tres peus al gat. Si això fos així, res a dir”, han volgut matisar.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies