benegre.cat
Notícies

El Papa Francesc diu ara que el Vaticà “farà tot el possible” perquè els gais també puguin quedar-se embarassats

Nova demostració del tarannà progressista del Papa de Roma. Si a principis de setmana assegurava que ni ell ni cap membre de l’Església són ningú per jutjar les persones homosexuals, ara ha afirmat que el Vaticà “farà tot el possible” perquè els gais també puguin quedar-se embarassats i tenir fills. “Lluitarem contra l’anatomia, contra la ciència i contra qui faci falta. Ser gai ja no serà motiu suficient per no quedar-se embarassat. Si l’Esperit Sant va poder fecundar la Verge Maria sense prèviament convidar-la a sopar i en una establia que no tenia ni Wi-Fi, nosaltres ho hem de tenir molt més fàcil per posar la llavor de la vida al ventre de qualsevol mariquita que vulgui ser mare”, ha dit.

De fet, el Papa Francesc ha explicat que la Santa Seu ja s’està preparant per acollir l’arribada massiva de pelegrins homosexuals que vulguin tenir descendència biològica. “Hem equipat les cambres del Vaticà amb un sistema de reproducció sexual de màxima eficàcia. O dit d’una altra manera: a cada habitació hi hem posat un sacerdot amb moltes ganes de moure la titola. S’han pres el tema molt personalment. Tenen moltes ganes de col·laborar”. En aquesta línia, el pontífex ha recordat que “els col·lectius de gais s’han passat tota la vida queixant-se de què la doctrina de l’Església els donava pel cul. Ara, per fi podran exclamar-ho amb coneixement de causa”.

Els únics requisits que hauran de complir els gais que vulguin ser inseminats per la cúria vaticana és disposar d’un anus –o qualsevol cavitat susceptible de ser perforada– i no tenir gaires escrúpols a l’hora de mantenir relacions sexuals. “Si hem de fer-ho, fem-ho bé”, ha justificat el Papa. L’altra recomanació difosa pel Vaticà és que els candidats a ser embarassats tinguin més de 8 anys, tot i que alguns sectors de la Santa Seu ja han contestat que, “quan es tracta de formar una família, l’edat no ha de suposar cap impediment”.

La proposta del Papa Francesc perquè els gais puguin quedar-se embarassats també ha anat acompanyada d’un missatge de fraternitat cap als col·lectius homosexuals. “Els hem de tractar com si fossin persones normals. Si més no, quan es trobin a prop nostre. O quan vagin armats”, ha afegit. El pontífex té clar que el camí de l’odi no és el més idoni per al futur de l’Església. “Si ens dediquéssim a sacrificar tots els homosexuals viciosos de la capa de la Terra, al Vaticà no hi quedaria pràcticament ningú”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies