benegre.cat
Notícies

Rajoy assegura que ell i Bárcenas eren amants

El president Mariano Rajoy ha donat avui explicacions del Cas Bárcenas en una sessió del Congrés dels Diputats al Senat. Després que l’extresorer publiqués missatges de text que denotaven que el president espanyol vetllava per ell, el líder popular ha fet una inesperada revelació en el culebrot Bárcenas: “sí, em preocupo molt per ell. Sí, volia evitar que anés a la presó. I no és perquè financés el PP de manera brutota… és perquè era el meu brutot“. Davant l’estupor a la sala, aquell no estar segur de si està dient el que està dient, Rajoy ho ha deixat clar: “vam ser amants. En Luís i jo… vam pujar al Tiovivo sense anar al parc d’atraccions. ¿Tú sabes lo que es una perlana?“.

La noticia ha estat com una bena que queia dels ulls. Ningú al partit ententia perquè Rajoy s’havia implicat tant en protegir a Bárcenas, quins eren els secrets que aquest amagava per tenir tan collat al president. “La nostra relació només va durar 6 mesos” aclaria Rajoy “però tot i això no volia que passés pel que ha passat. Li tinc molt apreci, pel que hem viscut junts”. Segons sembla, Rajoy i Bárcenas havien estat vistos alguna vegada al Mercado de San Antón del popular barri madrileny de Chueca. “Creia que venien a comprar per les seves dones”, afirmava la Conchi, de la parada d’ànecs “es van endur dos magrets i vaig pensar que les seves mullers devien ser poc de vida. Després Bárcenas li va mossegar el lòbul a Rajoy… però em va semblar que era una broma tios. Mai hauria pensat que eren parella”. Alguns dels barons més tradicionalistes del PP no han encaixat bé la noticia de la relació homosexual entre Rajoy i Bárcenas tot i que, el fet que el Papa Francesc s’hagi mostrat més respectuós del que mai ha sigut l’Església amb els gais, ha frenat moltes veus crítiques. Jiménez Losantos s’ha apressat a titllar a Rajoy de “maricomplejines” i Pedro J ha afirmat que ell no és qui per jutjar les pràctiques sexuals de ningú. Bárcenas ha fet un un tweet des de la presó amb la icona d’un cor i Rajoy ha sortit del Senat dient “feia molta olor de resclosit allà dins. Tenia ganes de sortir-ne d’una vegada”. Després ha anat a l’estany del Retiro on ha assegurat que faria fotos als nenúfars.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies