benegre.cat
Esports

Sandro Rey ataca: "el Mundial de Natació s'hauria d'haver fet al febrer per coincidir amb peixos"

No tot són lloances després de la clausura del Mundial de Natació de Barcelona. Semblava que sí, però es veu que no. Fins ara tothom assegurava que havia estat un èxit irreprotxable, per aquell orgull barceloní tan manit de “és que això sabem fer-ho”, “és que en grans events és quan la ciutat dóna la talla”, “no hi ha hagut Jocs Olímpics del nivell de Barcelona’92“. Quan tothom semblava encantat amb l’organització, ha hagut de ser el reconegut vident i tarotista Sandro Rey el que aboqués clor a la piscina de l’autcomplaença: “em sembla un fracàs absolut i una vergonya que s’hagin organitzat uns Mundials de Natació a l’estiu. S’haurien d’haver fet al febrer perquè coincidíssin amb el signe zodiacal de peixos. No sé com l’ajuntament no ha caigut”. Sandro Rey ho ha explicat avui en una conferència al Cercle de Vidents i Estafadors Diversos, on ha afegit: “no em sorprèn que, desafiant els astres d’aquesta manera, succeeixin desastres a Barcelona. No hi ha manera d’aparcar, marxa Thiago… i Bibiana Ballbé segueix sent com és. Que no veieu que tot va malament?”.

La queixa de Sandro Rey ha arribat a oïdes de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, que en petit comitè ha comentat: “realment, me la pela. Molt. Penseu que de Regidora d’Esports hem posat la senyora Maite Fandos… que no és precisament la imatge d’una ultraesportista. Vull dir, hem posat a gestionar esports algú que evidentment no fa esport, saps? És com si contractéssim un amish d’informàtic”. Les declaracions de l’alcalde han fet enrabiar la regidora Fandos, que en un rampell s’ha comprat unes bambes Reebok Zigtech d’aquelles que et posen el cul dur. Segons alguns testimonis ha marxat dient “ja veuràs, ja, quanta turgència”.

Per la seva banda, el vident Sandro Rey ha afegit que “espero que hagin après la lliçó i que, si es celebra un Congrés d’Oncologia sigui al Juliol per coincidir amb càncer”. També s’ha mostrat una mica ofès perquè la gent compara el tamany d’un braç de Mireia Belmonte amb la cuixa de l’escanyolit vident: “jo estic molt prim, però aquells braços tampoc són normals, les coses com són”, ha rematat.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies