benegre.cat
Notícies

La vocació torera de Froilán reobre el debat dels toros a Catalunya

El que molts han definit com una simple picabaralla entre cosins s’ha convertit en un assumpte d’estat. L’intent d’agressió del primogènit de la Infanta Elena, Froilán, al seu cosí Pau Urdangarín amb una broqueta ha posat de relleu l’autèntica vocació professional del més gran dels néts del rei. Fonts de la casa reial han aclarit que es tracta d’un “desafortunat accident” i que el menor “vol ser torero i practicava amb un cosí. No és la primera vegada que passa, Joan Carles I ja va deixar clar que tenia vocació de caçador quan va disparar el seu germà”. Els experts en monarquia han tret ferro a l’assumpte i han defensat Froilán recordant que “ser fill d’Elena de Borbó i Jaime de Marichalar no és fàcil, la falta de referents és molt perillosa”.

“Encara sort que no li ha donat per torejar alguna companya grassa de classe, millor que tot quedi a casa”, conclouen fonts coneixedores de l’entorn familiar. Per la seva banda, Pau Urdangarín, fill menor dels Ducs de Palma, sembla estar “tranquil” després de l’ensurt, per bé que algunes fonts asseguren que “va aprofitar per fotre-li la cartera i el rellotge al seu cosí. Ha sortit a son pare. I no és maco veure com nens tan petits ja mostren aptituds?”.

L’accident ha provocat una reacció inesperada a la plana política espanyola. En un intent de recuperar el terreny perdut davant l’electorat, el Partit Popular ha anunciat que pressionarà per a que les places catalanes tornin a acollir corridas de toros a la propera tardor. “Catalunya ha de ser bressol de la tauromàquia i donar espais de creixement a les noves promeses i joves talents com Froilán per evitar una nova fuga de cervells”, afirmen des del carrer Gènova i recorden que “no ens podem permetre que també els toreros hagin d’emigrar”.

Els populars catalans, per la seva banda, asseguren que faran tot el possible per reobrir les places catalanes. L’oficina de Sánchez-Camacho dóna per fet que una eventual lídia del nét dels reis a Catalunya contribuirïa a reconnectar la família Borbó amb la ciutadania catalana, en un clar exemple del coneixement del grup polític sobre la realitat del país.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies