benegre.cat
Notícies

Acusen l’abat de Montserrat de canibalisme per menjar-se el cos de Crist en plena missa

No només va ingerir les despulles de Jesús de Natzaret, sinó que també les va acompanyar amb una copeta de vi

Un matrimoni de Navarcles, al Bages, ha acusat de canibalisme l’abat de Montserrat, Josep Maria Soler, després que el veiessin menjant-se el cos de Crist en plena missa. La parella de feligresos, “encara afectada” pel que va haver de presenciar, assegura que Soler va devorar les restes de Jesucrist com un autèntic golafre. “Estava afamat. Semblava que portés tres dies sense sopar. L’engolia sense miraments, com si fossin uns Doritos. Però allò que rosegava era el fill de Nostre Senyor”.

Segons els testimonis, l’abat no només va ingerir les despulles de Jesús de Natzaret, sinó que també les va acompanyar amb una copeta de vi. “Va aixecar el calze perquè tots els fidels que estàvem al monestir el veiéssim. Com volent-nos dir: ei, la pau del Senyor sigui amb vosaltres i tota aquesta mandanga, però jo tinc gana i potser ja és hora de què aneu marxant. I va fer un rotet. Sí, sí. Estàvem asseguts a primera fila i el vam sentir. Tant d’oïda com d’olfacte. Encara se’ns remou l’estómac quan hi pensem”, han afirmat els fidels.

De moment, el matrimoni ja ha posat el cas en coneixement dels Mossos d’Esquadra, que ja han descrit l’abat de Montserrat com “el deixeble català de Josef Fritzl. És evident que ens trobem davant d’una ment perversa i malalta. Alimentar-se amb un cos mort des de fa més de 2000 anys és de bojos. A part de caducat, ha d’estar dolent per collons”, han insistit des de la policia catalana.

En canvi, qui ha volgut treure ferro a l’assumpte és l’arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez-Sistach, que ha recordat que, “qui més qui menys, tots els capellans ens hem posat coses que no tocaven dins la boca”. L’últim escàndol protagonitzat per l’Església catalana es va produir l’octubre de l’any passat, quan la Guardia Civil va detenir el bisbe de Solsona, Xavier Novell, perquè “sempre acabava les misses repartint hòsties”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies