benegre.cat
Notícies

A Cospedal tampoc li consten "què és el PP, qui és el senyor de la barba, ni si sóc home o dona"

La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha declarat pel Cas Bárcenas davant del jutge Ruz en un estat de total confusió. “Qui és vostè? Què és això? Per què em voleu mal?”, repetia la manxega a l’entrada al jutjat. La número 2 dels populars ha assegurat que no li consten els sobresous  en negre ni “què és el PP, qui és el senyor de la barba… ni si sóc home o dona”. D’aquesta manera, ha quedat de manera oficiosa fora de qualsevol sospita. Segons un dels presents a la sala “Cospedal realment semblava desorientada… no ho sé… pobreta tenia els ulls en blanc i es movia amb dificultat dins la sala”. L’advocat defensor afirmava que aquest comportament de Cospedal era una conseqüència “dels danys psíquics que li està ocasionant tota la pressió que aquest cas genera sobre ella. Penseu que és de La Manxa, en qualsevol moment començarà a atacar molins creient que són gegants. Com sabrem si està curada? Com el formatge: quan torni a ser seca i amargant… com ha sigut sempre”. El fiscal, en canvi, assegurava que Cospedal estava desorientada perquè abans d’entrar al jutjat “ha pres peyote per semblar alienada. Així qualsevol, clar”.

Sembla, però, que la defensa de Cospedal ha funcionat. El jutge ha quedat especialment impactat pel fet que Cospedal afirmés que no tenia clar si era home o dona, ja que l’androgínia de les seves faccions sempre ha estat un tabú en públic. Segons Ruz “hi ha gent que la troba atractiva perquè és una mica senyor, d’altres precisament al contrari. Parlar-ne tan obertament, fins al punt de posar en qüestió el teu gènere… és una cosa que va més enllà d’una defensa clàssica davant d’un tribunal”. Per confirmar si ho deia seriosament o no, el jutge Ruz ha fet que Cospedal begués un litre d’aigua i l’ha deixat davant les portes dels lavabos per veure si entrava al d’homes o al de dones. Després d’uns moments de nerviosisme, saltironets antimicció inclosos, ha acabat fent les seves necessitats a la caixeta de sorra del gat. “Aquesta dona no en té ni idea de res, segur que és innocent”, comentava tothom a la sortida del jutjat. Cospedal ha sortit somrient.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies