benegre.cat
Entrevistes

Heisenberg: “La meva gran inspiració és Ferran Adrià”

Captura de pantalla 2013-08-09 a la(s) 16.39.09L’esperada temporada final de Breaking Bad ha debutat a la televisió nord-americana i als ordinadors de tot el món aquest cap de setmana, després de mantenir milions de fans amb el cor en un puny durant 9 mesos. Benegre.cat ha pogut entrevistar en exclusiva a Heisenberg, alter ego de Walter White i protagonista de la trama de narcotràfic, que assegura tenir una estreta relació amb Catalunya.

Què el va dur a cuinar metamfetamina?
La generositat. Posar narcòtics de gran qualitat a l’abast de la gent és la millor recepta per sortir de la crisi.

No el preocupa el dany a la salut?
No hi havia caigut, la veritat. Però per alguna cosa ha de servir la santitat pública. La droga dinamitza tots els sectors.

Vostè es declara un admirador de Ferran Adrià, expliqui’s…
En tinc un gran record. A la cuina d’El Bulli vam desenvolupar el mètode per aconseguir un producte tan pur, treballant fins a altes hores de la matinada.

Està insinuant que el millor cuiner del món es droga?
En absolut, però si un dia fa un filet a la cocaïna hi haurà hòsties per provar-lo.

Quina és la seva relació amb Catalunya?
Tot el que sé ho vaig aprendre a les millors acadèmies de la Zona Franca i el Raval. Tenen una oferta educativa molt completa; intimidació, obrir cotxes al pàrking del Macro, venda al detall… és el caldo de cultiu d’una nova generació de narcotraficants.

Diria que hi ha tradició?
Molta, el producte és molt bo arreu del país. La zona hermètica de Sabadell és un referent mundial, com molts altres polígons del Vallès.

Since 1993…
There’s a club that is making history.

Parlem de Breaking Bad. Què hi ha de cert en els rumors que impliquen el Partit Popular?
És una de les trames que es resoldrà en els propers episodis i prefereixo no comentar-ho. Només diré que Galícia i la frontera mexicana podrien tenir molts enllaços.

Com acaba la sèrie?
Amb els crèdits de sortida, haha.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies