benegre.cat
Notícies

Unió demana si la cadena humana podria ser per la llibertat dels dofins

Unió segueix donant voltes a com participar a la cadena humana del dia 11 de setembre. “A veure, és que volem ser-hi perquè hi serà tot el maleït país”, explicava Joana Ortega, “però independentistes, independentistes, el que se’n diu independentistes… no som”. Per això Unió ha proposat a l’ANC lemes amb els que se sentirien més còmodes: “creiem que hauria de ser una cadena humana per la llibertat… dels dofins”, explicava Pelegrí “perquè nosaltres, com a persones humanes, podem parlar, podem queixar-nos, podem demanar, podem adreçar-nos a les institucions espanyoles, catalanes o europees… però, i els dofins? Ells no poden parlar, només fan aquell cric cric que no entén ningú. Si estimimem la llibertat, no hauríem de començar per reclamar la d’aquells que no tenen veu?”.

La proposta per canviar el lema, no ha suscitat l’interès de l’Assemblea Nacional per la Independència i, en paraules de Vila d’Abadal: “ara em veniu a buscar? ARA VENIU? US HO VAIG DIR, uahaha”. Segons sembla, Duran i Lleida no duu gens bé l’èxit d’una cadena humana per la qual no té gens de simpatia. “Es passa el dia sencer al web de la via catalana, mirant com es van omplint els espais. Es posa molt nerviós”, afirma Ortega “i trenca nous amb els dits”.

La presència de Duran està pràcticament descartada per l’11 de setembre: “tot el dia al sol, no hi ha crema solar que li salvi la closca”, assegurava Pelegrí, tot i que altres fonts apuntaven que aquell mateix dia s’estrena la nova carta del restaurant de l’Hotel Palace de Madrid i Duran no s’ho vol perdre. De fet, una altra de les propostes d’Unió era allargar la cadena fins a la porta principal d’aquest famós hotel madrileny, on Duran rebria amb la boca oberta el deliciós menjar que un cambrer del Palace li aniria posant, com si fos una mare trencalòs amb la seva cria en extinció.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies