benegre.cat
Notícies

Carles Sabater tornarà a gravar ‘Boig per tu’ des del Més Enllà per corregir el “reflexada”

La discogràfica EMI ha anunciat als quatre vents la reedició de Boig per tu, cançó de la mítica formació Sau, per corregir un error que fa 23 anys que s’arrossega. Fonts del segell han confirmat que la mort de Carles Sabater no serà un impediment i que l’artista barceloní se sumarà al projecte: “El seu esperit fa 14 anys que vaga sense descans pel pes d’haver-nos deixat un himne amb una falta flagrant”, expliquen fonts d’EMI, fent referència a l’ús de reflexada en comptes de reflectida en plena tornada de la cançó. Pel que ha trascendit als mitjans, es comptarà amb els serveis d’un mèdium especialitzat -es parlava de Sandro Rey- per connectar amb Sabater i poder regravar la balada que més revolcades provoca a les Festes Majors de Catalunya.

“És molt bonica la cançó amb els encenedors encesos i tota la pesca, però sempre que sona Boig per tu, mor un lingüista”, asseguren fonts de Cultura, que es mostren “molt contentes” amb la decisió d’EMI: “Si volem ser un país seriós, hem de començar per tenir himnes sense faltes”, indiquen des del despatx de Mascarell, on denuncien que “totes les versions que se’n fan repeteixen l’error, des de la Luz Casal fins a la banda de poble. Sembla mentida”.

“Fa una mica de vergonya, tota la pista plena de gent cridant una falta de primària a ple pulmó”, asseveren experts en cultura popular, que aprofiten per indicar que “últimament s’està posant de moda el in- inde- independència als concerts de Festa Major. D’aquí a res semblarem un poble basc”.

Si bé Carles Sabater tornarà des del Més Enllà per tornar a endurir mugrons, EMI no ha volgut confirmar la participació de Pep Sala, l’autèntica ànima de Sau, immers en la gira de la seva carrera en solitari: “Quan un músic ho peta tant sol, és molt difícil fer-lo passar per l’estudi”, asseveren.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies