benegre.cat
Notícies

La crisi econòmica de moltes famílies que han de pagar la hipoteca redueix dràsticament la taxa d'obesitat

L’obesitat podria tenir els dies comptats a l’Estat espanyol. L’asfíxia econòmica que assetja moltes famílies que han de pagar la hipoteca del seu habitatge ha reduït dràsticament el nombre d’obesos entre la població. El descens de persones grasses, en canvi, contrasta amb l’increment de persones pobres, tot i que des del govern espanyol ja han assegurat que les dues dades no tenen cap relació entre si. “Uns perden quilos i els altres perden poder adquisitiu. No barregem les coses”, han insistit.

De fet, el cap de l’executiu, Mariano Rajoy, s’ha felicitat perquè “les polítiques econòmiques del PP han permès acabar d’una vegada per totes amb la xacra de l’obesitat. Els que diuen que som el partit del règim tenen raó. La nostra prioritat és el benestar de les persones. I sense obligar-los a fer dietes costoses. N’hem tingut prou donant total llibertat a les entitats financeres”.

En aquesta línia, Rajoy ha recomanat a totes les persones que vulguin aprimar-se que “es deixin estar de fer tant esport i es dediquin a comprar accions de Bankia. Potser perdran els diners en qüestió de dies. Però aquells quilets de més que tant molesten també desapareixeran per sempre més. Que en tot aquest procés hi hagi gent que també hi perdi la salut és un dany col·lateral. La crisi ens ha ensenyat que no podem tenir-ho tot. Potser ja és hora que els ciutadans s’ho fiquin al cap i comencin a rebaixar les seves pretensions”, ha argumentat.

Paral·lelament, el govern espanyol vol aprofitar el descens del percentatge d’obesos per eliminar tots els endocrins, dietistes i nutricionistes de l’Estat i, d’aquesta manera, reduir la despesa pública. “Està demostrat que els bancs poden assumir la seva feina i amb millors resultats. Només cal fixar-se en casos com el de Rita Barberà. Ara ja sabem perquè sempre guanya les eleccions a l’alcaldia de València: perquè es menja els seus rivals. Literalment, volem dir. Ja ens enteneu: és un tema molt gros”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies