benegre.cat
Notícies

Una nova xarxa social permetrà amenaçar de mort amb un sol clic

El Festival SXSW 2013 celebrat aquesta setmana a San Francisco ha donat el tret de sortida al nou curs en el sector d’Internet i les Noves Tecnologies, amb llançaments sorprenents cridats a revolucionar el mercat. El més destacat és Death2you, una nova xarxa social que permetrà als usuaris amenaçar de mort per Internet amb un sol clic. “A vegades veus unes coses per Internet que et vénen ganes de matar qui les ha fet, Death2you facilita que passis a l’acció”, defensa Thomas Paris, CEO i fundador de la companyia, que recorda que “satisfer les necessitats de l’usuari és la nostra prioritat, encara que siguin un crim”. La nova plataforma debutarà a mitjans d’octubre i la llista d’usuaris registrats ja supera el milió: “Hi ha molta frustració acumulada”, assegura l’emprenedor.

Una de les funcionalitats més aclamades de Death2you és el widget que permetrà integrar el botó d’amenaça als continguts de pàgines web de tot el món. “Després de llegir una notícia podràs fer-li un Like de Facebook, tuitejar-la o amenaçar de mort el redactor”, explica Paris i assegura que “serà de gran utilitat per grups radicals islamistes i per lectors de benegre.cat, que es posen molt nerviosos quan hi ha faltes ortogràfiques”.

El sistema enviarà avisos als creadors de continguts amenaçats via push notifications al mòbil: “Serà una gran experiència, rebre un missatge que t’informa en temps real de quanta gent et vol matar”, explica el líder de Death2you, que desitja que “es faci un bon ús de la plataforma i no s’amenaci de mort gratuïtament, només quan sigui molt necessari”.

Pel que fa al model de negoci, l’aplicació posarà en contacte els usuaris amb sicaris i mercenaris disposats a tot, de qui es podran llegir les credencials i les ressenyes realitzades pels anteriors clients. “Hi haurà un model de tarifa plana, rotllo Spotify, i també es podrà pagar per servei unitari”, explica Thomas Paris, cridat a ser el nou rei Mides de l’Internet social.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies