benegre.cat
Notícies

Pere Navarro farà una Cadena Humana pel Federalisme des del menjador fins al lavabo de casa seva

El PSC ja té una alternativa pròpia a la Via Catalana per la Independència convocada per l’ANC. El primer secretari dels socialistes catalans, Pere Navarro, ha confirmat que el proper 11 de setembre organitzarà una Cadena Humana pel Federalisme que anirà des del menjador fins al lavabo de casa seva. Navarro ha assegurat als mitjans de comunicació que l’acció serà recordada com una “mobilització històrica de la militància socialista”, ja que el seu pis “és un tercer sense ascensor”.

De fet, en una “organització logística sense precedents”, el líder del PSC al Parlament ja ha donat el nom de tots els simpatitzants socialistes que hi prendran part. Seran ell mateix i l’alcalde de Cornellà de Llobregat, Antonio Balmón. “Algú pot pensar que dues persones som poques, però el pis és petitó i farem que la gesta sigui possible”, ha dit un il·lusionat Navarro. A més, “s’ha de tenir en compte que ens ha fallat el 33’3% de la gent que estava apuntada, perquè la Carme Chacón també hi havia de venir”.

Més contundent ha estat el seu company de cadena, Antonio Balmón, que ha assegurat que “és lògic que a la Cadena Humana pel Federalisme només hi assisteixin dues persones. A hores d’ara, aquest és el sostre electoral al qual aspira el PSC”. És més: l’alcalde de Cornellà ha seguit la seva retòrica dels últims dies i ha afirmat que, “igual que al PSC, a la Cadena Humana pel Federalisme encara hi sobra gent”.

Els socialistes, però, no seran els únics que volen contrarestar la Via Catalana per la Independència. Les direccions de PPC i Ciutadans ja han acordat que faran la Cadena Humana per una Catalunya Espanyola encerclant Albert Boadella, que només anirà vestit amb una estelada estratègicament estripada a l’alçada del cul. Els dos partits espanyolistes han reivindicat la “transversalitat” de la seva acció, ja que “també hi participaran molts independentistes que, no sabem per què, ens han demanat que els situem just al darrere de Boadella”.

Finalment, els d’Iniciativa també han avançat que faran aquella típica acció “per demostrar que ens interessa més un enciam lèsbic de Palestina que no pas el futur dels catalans”. En aquesta ocasió, una Cadena Humana al voltant de La Caixa. Allà coincidiran amb Josep Antoni Duran i Lleida i altres membres de la direcció d’Unió Democràtica, que també han consensuat encadenar-se a la caixa. Concretament, a la caixa forta de La Caixa, “per tal d’evitar que els quissoflautes d’Iniciativa no se n’emportin ni un ral”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies