benegre.cat
Notícies

Antonio Balmón sobre els inscrits a la Via Catalana: “a Catalunya sobra MOLTA gent”

El número 2 del PSC segueix amb el vestit d’exterminador, amb el de qui decideix qui val i qui no, qui pot seguir a l’acadèmia i qui en marxa. Antonio Balmón ha apuntat aquesta vegada a la Via Catalana per afirmar que “a Catalunya sobra MOLTA gent”. Concretament, ha afirmat “tots aquells que no pensen com la branca hispana del PSC. Esteu fora. Sou una falsa realitat! Tota aquesta catalanitat absurda caurà igual que vam fer caure tots els socialistes catalufos. MUAHAHA!“, cridava Balmón mentre devorava a queixalades un braó cru acabat d’arrencar del xai. En aquest sentit, ha animat a l’ANC a posposar tot el debat independentista fins la propera Feria de Abril de Barcelona on “amb 4 o 5 rebujitos, les coses es comencen a veure més clares i tens més ganes d’abraçar la resta d’Espanya… o a qui sigui”. Balmón s’ha defensat de les crítiques assegurant que és un home integrador: “tot aquell que vulgui integrar-se en la meva manera de pensar… té les portes obertes. A més, si sempre m’ha funcionat funcionar d’aquesta manera, per què canviar?”.

Les noves declaracions de Balmón no han caigut gaire bé entre personatges de perfil més catalanista. Montserrat Tura, entristida, ha respost amb un lacònic “hostes vingueren que de casa ens tragueren”, mentre que Joel Joan ha aprofitat per fer pipí a la porta del PSC, al carrer Nicaragua. Des de l’ANC han decidit no comentar les declaracions de Balmón perquè “clarament el PSC busca repercussió i soroll per sortir del pou d’insignificància i irrellevància on s’ha ficat tot solet”.

Segons fonts anònimes del PSC, la discriminació per causa ideològica dins el partit està arribant a punts sorprenents: “abans amb fer la pilota n’hi havia prou per prosperar”, explica el J.F, un militant de base “no calia que fossis gaire llest ni res… bé, ja es nota, no? Hi havia feina per a qualsevol mediocre. Però ara? Ara has de saber-te l’argumentari de la direcció de dalt a baix si vols que et toqui un boli blau, en lloc de verd o negre. Els bolis negres són els pitjors. És el que tenen la Geli i el Nadal. Vol dir que estàs marcat”. El PSC, per la seva banda està preparant el joc “Tu Sobres?”, un divertit joc de taula en el que si no encertes les respostes que encaixen amb l’ideari del PSC vol dir que seria millor que marxessis del país.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies