benegre.cat
Notícies

Ana Botella participarà a la Via Catalana per saber "què se sent quan una cosa surt bé"

L’alcaldesa de Madrid, Ana Botella, ha quedat fortament tocada per la no elecció de Madrid com a seu del Jocs Olímpics de 2020. Hi havia posat totes les seves esperances i va quedar clar que és més difícil que Madrid organitzi uns jocs que Ana Botella es tregui el First Certificate. “És un drama”, deia l’alcaldessa “el meu marit porta anys posant-se catxes… ara a veure com li dic que no he aconseguit els jocs. Li prepararé abans una relaxing cup of café con leche”. Per aquest motiu, Botella vol passar a Madrid el menor temps possible. Almenys els propers dies. “Vull conèixer altres coses… altres iniciatives que funcionin. Com a mínim per saber què se sent quan una cosa surt bé”, deia Botella. D’aquesta manera, ha decidit participar a la Via Catalana, concretament serà al tram 241, a Torredembarra. “Estic molt nerviosa… intentaré parlar en català amb les persones que tingui al meu voltant… Hola sóc l’Anna Ampolla. Veus? Tinc molt en comú amb l’Anna Codorniu. Eh?”, provava Botella entrenant acudits per guanyar-se la simpatia dels assistents.

L’alcaldessa s’ha reunit amb membres de l’ANC per saber com ho han organitzat tot: “és que és flipant. Moure tanta gent… per aconseguir el mateix resultat, el meu marit va haver de fer una llei d’estrangeria”. Però, de tota manera, encara li costava treure’s l’assumpte de Madrid del cap i defensava una nova teoria: “crec que no ens l’han donat perquè, tot i que el 80% de les infraestructures ja està fet… pensen que no farem el que queda. Perquè la veritat és que som una mica de deixar les coses a mitges. La Puerta de Alcalá, per exemple. Com em fas una porta i no em fas la resta de l’edifici? Això és una porta? No sé… posa’m almenys un rebedor, una taula, un mirall, un gerro… algo acollidor. I després: com a porta no funciona. Com saps si ets fora o ets dins?”.

Després de la Via Catalana, Ana Botella ha dit que intentarà apropar-se a altres exemples d’èxit per saber com s’ho fan: “aniré al Bulli, a veure com ho fan per ser el millor restaurant del món cada any. Que bons són, tu”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies