benegre.cat
Notícies

La Generalitat permetrà que els feixistes espanyols que han atacat la seva seu a Madrid puguin aparcar a les places de discapacitats

L’assalt protagonitzat per una quinzena de joves de l’extrema dreta espanyola a la seu de la Generalitat a Madrid ja té resposta oficial. Lluny del que es podia esperar, el govern català ha tirat de tolerància i permetrà que aquests feixistes puguin aparcar “a les places de discapacitats” quan vinguin de visita amb el cotxe a Catalunya. “És on s’hi sentiran més còmodes”, ha argumentat Artur Mas, que també els ha convidat a “provar la comoditat de les gàbies del Zoo de Barcelona”. El president té clar que el futur Estat català ha de ser inclusiu i, per això, ha recordat que “hi ha de cabre tothom. També desequilibrats mentals com aquests”.

Tot i l’oferiment de la Generalitat per suavitzar el tema, el govern espanyol ha volgut condemnar personalment “l’atac a la democràcia” que s’ha produït avui a la tarda. “El que s’ha produït avui a la tarda Catalunya, òbviament”, ha remarcat l’executiu de Rajoy. “És intolerable que s’hagin de tallar totes les carreteres perquè un grupet de catalans vulgui manifestar-se”. Segons el govern central, l’assalt a la delegació de la Generalitat a Madrid “és un fet aïllat i plenament constitucional perquè, a diferència dels independentistes catalans, no buscava la confrontació. Només intimidar el personal i fer quatre destrosses. Tant de victimisme catalanista ens comença a cansar”.

Fonts del govern espanyol també han aprofitat l’avinentesa per contradir les xifres de participació a la Via Catalana. “Els nostres càlculs apunten que només hi havia unes 25 persones. Això sí, amb els braços molt llargs. Ja sabeu: la típica malformació catalana. Així no té cap mèrit enllaçar tot Catalunya de nord a sud”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies