benegre.cat
Notícies

La NASA envia una nau no tripulada a la Moncloa per explorar si hi ha vida intel·ligent

Fonts de l’agència espacial nord-americana han anunciat avui l’inici de la missió Drooler I que ha de confirmar si existeix alguna forma de vida amb capacitat de raonament a l’actual seu de la Presidència del Govern espanyol i residència del líder de l’executiu, Mariano Rajoy. Un robot teledirigit equipat amb sensors d’última generació, radar i dispositiu de captura audiovisual aterrarà aquesta tarda al pati adjacent a l’edifici, situat al nord-oest de Madrid, quinze minuts després d’enlairar-se de la base nord-americana Kennedy, a Florida. El robot, preparat per afrontar “situacions extremadaments hostils”, recorrerà els passadissos de la Moncloa per determinar si hi ha vida evolucionada: “Sabem que alguna cosa hi ha, però a fe del que passa a Espanya dubtem que sigui intel·ligent en termes humans”.

El director de l’agència, Charles Bolden, ha recordat que es va descartar una missió tripulada “per la complexitat del terreny a explorar” i per evitar que el govern espanyol “fes sang” del científic escollit per a la comesa, una pràctica habitual a la península.

Si no hi ha canvis d’última hora, l’exploració del terreny s’allargarà fins a finals de legislatura, ja que els experts de la NASA considerent que el procés sobiranista que viu Catalunya serà “determinant” per arribar a una conclusió sobre la capacitat cerebral de l’executiu espanyol.

Per la seva banda, el govern de Rajoy ha tret pit pel “protagonisme mundial d’Espanya” i ha augurat que el robot de la Drooler I farà “molt bona relació” amb la televisió de plasma que utilitza Rajoy per existir. “És l’època de les màquines, que facin la seva”, ha conclòs Santamaria.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies