benegre.cat
Entrevistes

Entrevista a Tim Cook: “El futur serà molt car”

timcookbenegreÉs ell. L’home del moment. Tim Cook, CEO d’Apple, ha presentant aquesta setmana una nova generació d’Iphone, el producte estrella de la companyia de Cupertino. Benegre.cat ha pogut entrevistar al subtitut que mai serà com l’original. L’encarregat de dissenyar el demà. I Cook avisa: “el demà serà molt car”.

Què té el nou iPhone que justifiqui el seu preu?

És una experiència totalment nova. Sobretot perquè és gairebé com sempre però et costa 150€ més cara. És una vivència única i inèdita per al consumidor. Només podia ser Apple.

Quina és la novetat estrella?

La pantalla trencada de sèrie és la preferida del nostre equip. És una manera d’avançar-nos al que espera l’usuari o al que li passarà inevitablement. Think different.

Vénen ganes de donar-li una cop a la cara, a mà oberta.

Ho entenc. I també he vingut a l’entrevista en un Ferrari.

Els experts comenten que el darrer Galaxy és millor que el seu nou telèfon…

El que vulgueu, però un Galaxy es veu barat. És com dur un xandall Kipsta, fa la seva funció perfectament, però és el succedani d’un producte superior.

Com porta la comparació amb el seu successor a Apple?

El cert és que n’estic fins als ous, mai podré ser com Steve Jobs. Passo de la dieta a base de suc de pastanaga i sempre que medito m’adormo.

Expliqui’m alguna cosa sobre Steve Jobs que no sapiguem…

Tenia un PC amb Windows per jugar. Un portàtil DELL com els que tenen els estudiants d’enginyeria sense nòvia.

Quin serà el nou producte que revolucionarà altra vegada la indústria?

Però si és que no se’ns acut res! Portem anys pensant molt fort però no hi ha manera… Què vols que m’inventi eh? Què?! QUÈ?!

Recomani’m una aplicació, va…

La de benegre.cat.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies