benegre.cat
Història

La comunitat pakistanesa protagonitzarà l’anunci d’Estrella Damm del proper estiu

No hi faltaran les noies inversemblament bones, però aniran amb nikab

La cervesera catalana ha donat per tancada la campanya d’enguany i ha volgut deixar clar que, el proper estiu, el seu popular anunci donarà protagonisme als pakistanesos i als venedors ambulants de llaunes. Segons fonts directives de Damm, el gir comunicatiu té una finalitat integradora i persegueix mostrar sensibilitat envers un gremi “totalment imprescindible per a la distribució del nostre producte”. Les mateixes fonts asseguren orgulloses que l’anunci retratarà “una escena molt mediterrània; un carreró fosc de Ciutat Vella amb olor a pipí i un paki venent llaunes a un euro. No és el què, és el com”. Pel que ha pogut saber benegre.cat, Bassat&Ogilvy serà l’agència encarregada de confeccionar l’anunci, que s’enregistrarà la propera primavera i debutarà el proper mes de juny a la televisió.

De moment, ja han trascendit alguns detalls de l’anunci, que preservarà les característiques habituals de les campanyes de Damm. Un grup d’origen pakistaní arrelat a Catalunya serà l’encarregat de posar la música original: “La idea és aconseguir foradar els timpans de tota la ciutadania a base de repetir la cançoneta fins a la sacietat. Com cada estiu, vaja” asseguren fonts creatives.

Pel que fa als actors, a més dels llauners no faltaran les tradicionals “noies inversemblantment bones posant calenta a l’audiència”, si bé Bassat&Ogilvy admet la dificultat de potenciar la sensualitat en una femella pakistanesa coberta amb un mocador, total o parcialment: “És un dels grans reptes. Fer del nikab un element captivador”.

Amb la nova campanya, Damm perpetua una manera de fer publicitat que els ha dut al cim: “retratar els petits moments de la vida; la paella amb els col·legues, un finde a Formentera amb dues jambes, la birra que li compris a un paki quan ja t’ho has begut tot. És el que volem”.

La bandera del Canadà

El 15 de febrer del 1965 va ser hissada per primera vegada l’actual bandera del Canada, que va substituir la bandera del Regne Unit, la Unión Jack. A principis dels […]

Ràdio Vaticà

El 12 de febrer del 1931 vam inaugurar les emissions de Ràdio Vaticà. Un parell d’anys abans el sant Pare Pius XI m’havia encarregat la construcció de l’emissora i avui […]

L'incendi del Reichstag

El 27 de febrer del 1933, mentre visita Berlín amb l’amic Eugeni Xammaar, vaig assistir a l’incendi del Reichstag. El govern de concentració nacional que presidia el canceller Hitler va aprofitar […]

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies