benegre.cat
Notícies

El nou maluc del rei Joan Carles tindrà WiFi “per connectar amb les noves generacions”

La Casa Reial ha posat fil a l’agulla en la tasca de modernitzar la monarquia i ja prepara el desplegament de funcionalitats de la nova pròtesi que el monarca espanyol s’instal·larà al maluc properament. Fonts de la Zarzuela asseguren que “un rei modern no és una entelèquia” i que es vol dotar el maluc de Sa Majestat de les darreres innovacions tecnològiques: “Joan Carles I emetrà WiFi en obert, per a que els ciutadans puguin navegar a la més alta velocitat quan el tinguin a prop. També li posarem Bluetooth i NFC, que no sabem molt bé què és però, sincerament, comptem amb que ningú ho sap”. Per la seva banda, el Príncep Felip confirma que el maluc del seu pare serà compatible amb el nou iOS 7.

En aquest sentit, l’hereu de la corona, el príncep Felip, ha defensat que “encara que sigui molt campetxano, no podíem limitar la compatibilitat del rei només a Android”, ha defensat l’hereu de la corona als mitjans de comunicació. La connectivitat Wifi de la pròtesi del monarca, a més, li permetrà conversar per Skype amb la seva esposa, la Reina Sofia, i estalviar així una suma considerable: “Trucar a Londres per telèfon sortia molt car”, defensa l’equip de Zarzuela.

No seran aquestes les úniques novetats del nou maluc del rei que, segons ha trascendit als mitjans, estarà imantat per a que no perdi mai les claus: “Se’n anava de nit amb la moto, segurament a treballar d’incògnit en algun menjador social i sempre perdia les claus, era un pal”, expliquen fonts de palau. En aquest sentit, s’ha aprofitarà per incorporar un xip GPS a la pròtesi del Borbó per a tenir-lo controlat. Arrel de l’anunci, el govern de Botsuana i països limítrofs han exigit que el govern espanyol obri l’API del rei per controlar la seva ubicació i detectar si prova d’entrar al país d’amagat.

Per la seva banda, el rei ha afirmat estar “molt il·lusionat” pel gir modernitzador que està prenent i es mostra confiat que la seva imatge pública repuntarà els propers mesos. Segons ha pogut saber benegre.cat, Joan Carles I estaria meditant acceptar un paper secundari a la propera pel·lícula de Transformers, el que podria ser l’impuls definitiu a la seva reconquesta de la societat espanyola.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies