benegre.cat
Notícies

Seguidors del FIFA14 i del PES s'esbatussen a la vida real i les seves mares contentes "perquè així surten de casa"

La rivalitat entre els seguidors del Fifa 14 i del PES 2014 ha explotat. Ahir al vespre es va produir una batussa al carrer Sant Pere Mitjà de Barcelona que va acabar amb 8 ferits, alguns dels quals no podran tornar a jugar fins d’aquí a 3 setmanes. “Ha estat molt fort, molt molt fort”, deia el Xavier, jugador del Fifa 14 “l’experiència de joc ha sigut pràcticament real, els cops de puny senties el soroll que feien en travessar l’aire i, gairebé podies notar el mal que feien en picar-te a la cara. Brutal”. Quan la policia li ha explicat que tot havia estat real, el Xavier ha insistit en que “doncs la jugabilitat s’ha de millorar… i els gràfics, els gràfics són justets”. Posteriorment els metges han comprovat que el tal Xavier pateix miopia i poques habilitats psicomotrius.

La polèmica es va encendre quan un seguidor del PES 14 va entrar a un fòrum dedicat al Fifa14 i fa escriure: “apa… quants ximples adoren el Fifa14, quan el Rei dels videojocs és el PES 14, OMG! LOL! KMA! (Kiss My Ass)“. La resposta no es va fer esperar, i com sol succeïr als fòrums, anava carregada de verí i violència. La cosa va anar pujant de to fins que un dels nois es va atrevir a dir “per què no deixeu de posar smileys de pistoles i punys i acabem això a la vida real? Barallar-se amb smileys és contradictori”. Dit i fet, una trentena de nois de pell lletosa poc exposada al sol van dur els seus flàccids cossos gelatinosos fins a un dels carrers més foscos del Born per batre’s en una baralla a puny nu que, segons el paquistanès d’un Spar va resultar “clarament patètica. Es movien lent, com si els faltés el turbo, i pegaven amb tanta por que feien pena. Un d’ells es va llençar al terra al minut 1 i va simular que estava mort. Em vaig acostar i em va dir que el deixés estar, que ho havia vist en una peli i que sabia que així sobreviuria. Però que si no sobrevivia l’acomiadés de la seva nòvia, una noia russa que va conèixer en un xat”.

La policia va intervenir separant als nois que deu minuts després encara s’agafaven dels cabells. En notificar els fets a les mares dels implicats, aquestes s’han mostrat extremadament satisfetes i han decidit no presentar denúncia perquè “almenys el nen ha sotit de casa”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies