benegre.cat
Entrevistes

Pedro Ruiz: “La vida és pura hipocresia. Allò tan típic del perfil professional a LinkedIn i el compte fals a YouPorn”

ruizokPedro Ruiz (Barcelona, 1947). Presentador de televisió, actor i escriptor.

És fàcil agafar-te desprevingut?
Ostres… No ho sé. Ara m’has agafat en un moment que… No sé… No m’esperava aquesta pregunta, sincerament. Així, de sobte, tot just començar. Que si és fàcil agafar-me desprevingut? No t’ho sabria dir, la veritat.

Homosexualitat a Twitter. Com funciona?‏ Quines normes hi ha?
Crec que estem creuant massa línies vermelles en tot això d’Internet. Estic molt a favor del matrimoni homosexual. Un gai és un malalt com qualsevol altre i ha de tenir els mateixos drets. Si es vol enfonsar la vida passant per l’altar, que ho faci. Ara bé, homosexuals a Twitter? Amb quina finalitat? No juguem a ser Déu, si us plau.

A tot això, de quin color és Internet?
Internet és fantasia. Internet és cançó. Internet ets tu i també sóc jo. Les nostres esperances, les nostres pors. Els teus sentiments fumen? Qui sap, oi? Doncs no preguntis tant.

Salsa Brava, Costa Brava, Picha Brava. Massa coincidències, potser?
M’agrada anar a contracorrent. Jo no vaig triar ser famós per poder caure en l’alcoholisme, sinó que vaig triar caure en l’alcoholisme per poder ser famós.

Tu que sorties a la tele i ho saps pràcticament tot… Una dona que neix del seu propi ventre és una dona que s’ha fet a si mateixa?
Feia temps que esperava que em fessin aquesta pregunta.

I doncs…?
I jo què sé, home! I jo què sé! Que jo era presentador de televisió. Et creus que em passava el dia pensant?

És dur fer tele?
El que és dur és fer teles, en plural. Imagina’t passar-te tot el dia tancat, treballant de manera precària, en un magatzem sense ventilació del Vietnam. Quan hi penso, m’esgarrifo. Em posa de molt mala llet, de debò. L’única manera de calmar-me la indignació és estirar-me còmodament el sofà, posar qualsevol cosa que facin per la tele i prendre’m un gintònic ben carregadet a la salut de tots aquells pobres nens esclavitzats. En aquesta vida no es pot ser solidari. Acabes patint molt.

Sempre has estat partidari de tenir becaris en els teus programes. Com els prefereixes: vius o morts?
Jo crec que hi ha moments per a tot. Vius? Morts? Què més dóna? T’acaben aportant el mateix.

Orienta’ns. Guia’ns. Alliçona’ns amb un consell buit però que cridi l’atenció.
La vida és pura hipocresia. Allò tan típic del perfil professional a LinkedIn i el compte fals a YouPorn. Canviem el rumb de les nostres vides. Fem-nos un compte fals a LinkedIn i un perfil professional a YouPorn. Els temps actuals ens exigeixen canvis. Jo estic començant a provar el sexe amb gent de la meva edat.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies